Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie Panie (i ewentualnych Panów, którzy może gdzieś pokątnie tu zerkają albo się zgubili)! Od jakiegoś czasu czytam wasze wypowiedzi (bo mam termin na 28 kwietnia) i muszę przyznać, że dobrze jest wiedzieć, że nie jest się jedyną osobą przeżywającą te różne huśtawki i tym podobne. Znajomi to już z grzeczności mnie tylko słuchają, ale drugim uchem wypuszczają, niektórzy krzyczą, że głupia jestem, bo już chcę kupować rzeczy dla małego podcinając mi tym samym skrzydełka, a to moja pierwsza ciąża i po jakimś tam okresie chandry jestem znów pełna zapału i entuzjazmu. Fajnie jest wiedzieć, że Wy macie cierpliwość do takich jak jaPozdrawiam gorąco!
Ducha- dobre pączki sa w tej budzie z pieczywem kolo przystanku. Najbardziej z jablkiem lubie :-), wracajac od neurologa chyba sie skusze.
.
.morgaine, po pierwsze super, że masz takiego męża, który Ci po pączki lata, doceniaj to :-). A po drugie, cieszę się, że dzisiaj już dobrze się czujesz bo trochę stracha narobiłaś.

, ale ja wstaję 10:00-11:00, więc apele wcześniej do mnie nie docierają ;-) choćby dotyczyły pączków 
taka ze mnie Ślązaczka!