Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam wszystkie Panie (i ewentualnych Panów, którzy może gdzieś pokątnie tu zerkają albo się zgubili)! Od jakiegoś czasu czytam wasze wypowiedzi (bo mam termin na 28 kwietnia) i muszę przyznać, że dobrze jest wiedzieć, że nie jest się jedyną osobą przeżywającą te różne huśtawki i tym podobne. Znajomi to już z grzeczności mnie tylko słuchają, ale drugim uchem wypuszczają, niektórzy krzyczą, że głupia jestem, bo już chcę kupować rzeczy dla małego podcinając mi tym samym skrzydełka, a to moja pierwsza ciąża i po jakimś tam okresie chandry jestem znów pełna zapału i entuzjazmu. Fajnie jest wiedzieć, że Wy macie cierpliwość do takich jak jaPozdrawiam gorąco!
Ducha- dobre pączki sa w tej budzie z pieczywem kolo przystanku. Najbardziej z jablkiem lubie :-), wracajac od neurologa chyba sie skusze.
.
.morgaine, po pierwsze super, że masz takiego męża, który Ci po pączki lata, doceniaj to :-). A po drugie, cieszę się, że dzisiaj już dobrze się czujesz bo trochę stracha narobiłaś.

, ale ja wstaję 10:00-11:00, więc apele wcześniej do mnie nie docierają ;-) choćby dotyczyły pączków 
taka ze mnie Ślązaczka!