reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

ja juz po zakupach, mlodym babcia zafundowala 1,5h w malpim gaju ;-) a mi spodnice! TAK, SPODNICe, wcale nie na gumce, jest piekna boska, w serduszka :p nie moglam nawet przymierzyc porzadnie, nic zapiac :-( ale po porodzie bedzie jak znalazl na pewno :-D kupilam rozmiar 40, na pewno bedzie ciut wieksza (przed porodem 36, ale dupsko mi uroslo wszak ostro w ciazy), ale co tam. lepiej za duza troche niz za mala, bo jakbym jej nie mogla ubrac, to byloby mi zle bardzo!
a ja sobie jeszcze zafundowalam dwie bluzki z bufkami :-D granatowa i biala, a co mi tam!!! z dekoltem, bedzie mozna karmic :-) alez mi sie humor poprawil, wracam do zywych! a mialam staniki do karmienia kupic - ale co ja glupia czy jak!? przeca staniki bedzie trzeba kupic, wiec czy mi to humor by poprawilo? NIE :-D lepsza spodnica i bluzka!

i chlopakom kupilam czapeczki, wszystkim trzem, znaczy D nie dostal :p

Asiunia
, kupilam Felowi czapke pande :-D slodka! i czyham na kocyk pandziasty, nie wiem, troche za duzo bialego, ale chyba mi sie podoba ;-) a Twoja pandzia z kocyczkiem cudna, moze tez zamowie, jako prezent od kogos? :-)

dziewczyny, pewnie, nikogo nie namawiam do noszenia ani sprzatania, ja okien nie myje, podlog nie zmywam, w ogole sie obijam porzadnie, to moge czasem podniesc jednego czy drugiego :-) ale to dlatego, ze wiem, co moge! ja ze stali jestem, mowie wam. ale niech kazda najpierw sie upewni, co jej wolno.

a jeszcze malzona wyciagam na miasto, ze znajomymi bedziemy oblewac ciaze mojej kolezanki :-D wreszcie jakies dziecie w drodze wsrod znajomych! moze sie posypie?
wiec dzis piwko (bezalk, oczywiscie, zeby mnie nikt nie zgromil ;-) bede autem), a jutro jeszcze do kina meza wyciagne. nie ma lekko.

w ogole to nie gadalam z nim jeszcze, ale widze, ze jemu tez cos zle na duszy i do mnie waty ma, jutro z nim pogadam.

i jeszcze sie tylko wk...wiam, ze ciagle chrychlam i jeszcze leci mi z nosa!!!! bylam dzis te chwile w sklepach to cala paczka chusteczek, no leci jak z kranu.. mozna oszalec. ile to jeszcze bedzie trwalo!?
pewnie sie zaziebilam dodatkowo dzis. cholera jasna i psia mac. mi chyba katar razem z dzieckiem wyjdzie.

morgaine,
ja tak spedzam kazdy wieczor ostatnio z mezem. on w swoim, ja wswoim lapie. i do tego jakis serial w tv. koszmar!
ale co do chowania sie przed dziecmi to tez tak miewamy :-D odpalamy im bajki, a sami do sypialni ;-) sie zdrzemnac :p albo w ogole, zeby miec chwile spokoju :-D
fajna taka sztama przeciwdzieciowa ;-)

reklama
aenye no toż to jedna spódnica i dwie bluzki i od razu się inaczej Twoje posty czyta!!
tylko cholera czemu jeszcze fotek na zakupowym nie wkleiłaś....
ta, impreza, kino.
mój mi powiedział że do kina ze mną nie pójdzie bo nie wysiedzę. ale skoro Ty idziesz to może my też wieczór bez dzieci nie z kompami a z dupnym ekranem przed sobą spędzimy:-D:-D

mojego małże nie ma:( w tv nic nie ma. włączyłam dwójkę i tam żenada jakaś z urbańskimi w roli głównej.
ehhh jak ja zazdroszcze aenye tego zakupowego mini szaleństwa dzisiaj. co tam! we wtorek sobie odbiję!! albo w piątek po ginku...
ciekawa jestem czy w piątek będzie moja ostatnia wizyta, teoretycznie następna wypada 1lub 2 kwietnia...no to chyba jeszcze pójdę raz...
M ma mieć urlop od 15 kwietnia i dzisiaj mi powiedział że przełoży od 10tego. nie chce być w pracy jak się coś zacznie, a jak urodzę później to i tak się trochę wolnego przyda żeby coś przygotować - tak powiedział, nie wiem jakie przygotowanie ma na myśli, może sprzątanie :-D tak już może go nauczyłam że to trzeba sprzątać ahhahah
najwyżej walnę jakiś olej rycynowy - 100% środek działający na poród:-D
anawoj mam nadzieję że prowadzisz statystyki ile razy trzeba po schodać pobiegać żeby się akcja zaczęła....biegaj, notuj i potem nam powiesz, to jak się będzie termin zbliżał to zaczniemy;-)

aenye fotki wstawiac na ten tychmiast!!!
anisad pamiętam...ehhhhhh:-)

Pusto tu dzis jakby sobota wieczor byla, dobrze ze chociaz nieoczekiwanych porodów nie ma (na razie-odpukac)
Moje dziecie cos malo ruchliwe oj bardzo malo:sorry2:

aenye fotki wstawiac na ten tychmiast!!!
anisad pamiętam...ehhhhhh:-)

Pusto tu dzis jakby sobota wieczor byla, dobrze ze chociaz nieoczekiwanych porodów nie ma (na razie-odpukac)
Moje dziecie cos malo ruchliwe oj bardzo malo:sorry2:

no pusto.
tylko my dwie weteranki.
ja piję czystą, a Ty?;-)

Spokojnie, ja też jestem i tez piję czystą :tak: za zdrowie naszych forumowiczek i za udane porody w terminie.

no właśnie pandorka o skurczach napisała....trzymaj się kobietko

ja spadam spać bo mi już zimno i smutno.
dobranoc i śpijcie grzecznie proszę, bez skurczy, bóli, porodów itd...

reklama
o nieeeee! właśnie drogą dedukcji doszłam do faktu że uprałam ciuszki .....w samej wodzie. nie dałam proszku. Już mi sie to któryś raz w życiu zdarzyło.....:confused::zawstydzona/y:

macie tak?:szok:

pandorka - trzymaj sie kobito

Do góry