..aenye
Mama grudniowa'06
ja juz po zakupach, mlodym babcia zafundowala 1,5h w malpim gaju ;-) a mi spodnice! TAK, SPODNICe, wcale nie na gumce, jest piekna boska, w serduszka
nie moglam nawet przymierzyc porzadnie, nic zapiac :-( ale po porodzie bedzie jak znalazl na pewno
kupilam rozmiar 40, na pewno bedzie ciut wieksza (przed porodem 36, ale dupsko mi uroslo wszak ostro w ciazy), ale co tam. lepiej za duza troche niz za mala, bo jakbym jej nie mogla ubrac, to byloby mi zle bardzo!
a ja sobie jeszcze zafundowalam dwie bluzki z bufkami
granatowa i biala, a co mi tam!!! z dekoltem, bedzie mozna karmic :-) alez mi sie humor poprawil, wracam do zywych! a mialam staniki do karmienia kupic - ale co ja glupia czy jak!? przeca staniki bedzie trzeba kupic, wiec czy mi to humor by poprawilo? NIE
lepsza spodnica i bluzka!
i chlopakom kupilam czapeczki, wszystkim trzem, znaczy D nie dostal
Asiunia, kupilam Felowi czapke pande
slodka! i czyham na kocyk pandziasty, nie wiem, troche za duzo bialego, ale chyba mi sie podoba ;-) a Twoja pandzia z kocyczkiem cudna, moze tez zamowie, jako prezent od kogos? :-)
dziewczyny, pewnie, nikogo nie namawiam do noszenia ani sprzatania, ja okien nie myje, podlog nie zmywam, w ogole sie obijam porzadnie, to moge czasem podniesc jednego czy drugiego :-) ale to dlatego, ze wiem, co moge! ja ze stali jestem, mowie wam. ale niech kazda najpierw sie upewni, co jej wolno.
a jeszcze malzona wyciagam na miasto, ze znajomymi bedziemy oblewac ciaze mojej kolezanki
wreszcie jakies dziecie w drodze wsrod znajomych! moze sie posypie?
wiec dzis piwko (bezalk, oczywiscie, zeby mnie nikt nie zgromil ;-) bede autem), a jutro jeszcze do kina meza wyciagne. nie ma lekko.
w ogole to nie gadalam z nim jeszcze, ale widze, ze jemu tez cos zle na duszy i do mnie waty ma, jutro z nim pogadam.
i jeszcze sie tylko wk...wiam, ze ciagle chrychlam i jeszcze leci mi z nosa!!!! bylam dzis te chwile w sklepach to cala paczka chusteczek, no leci jak z kranu.. mozna oszalec. ile to jeszcze bedzie trwalo!?
pewnie sie zaziebilam dodatkowo dzis. cholera jasna i psia mac. mi chyba katar razem z dzieckiem wyjdzie.
morgaine, ja tak spedzam kazdy wieczor ostatnio z mezem. on w swoim, ja wswoim lapie. i do tego jakis serial w tv. koszmar!
ale co do chowania sie przed dziecmi to tez tak miewamy
odpalamy im bajki, a sami do sypialni ;-) sie zdrzemnac
albo w ogole, zeby miec chwile spokoju 
fajna taka sztama przeciwdzieciowa ;-)

a ja sobie jeszcze zafundowalam dwie bluzki z bufkami

i chlopakom kupilam czapeczki, wszystkim trzem, znaczy D nie dostal
Asiunia, kupilam Felowi czapke pande

dziewczyny, pewnie, nikogo nie namawiam do noszenia ani sprzatania, ja okien nie myje, podlog nie zmywam, w ogole sie obijam porzadnie, to moge czasem podniesc jednego czy drugiego :-) ale to dlatego, ze wiem, co moge! ja ze stali jestem, mowie wam. ale niech kazda najpierw sie upewni, co jej wolno.
a jeszcze malzona wyciagam na miasto, ze znajomymi bedziemy oblewac ciaze mojej kolezanki

wiec dzis piwko (bezalk, oczywiscie, zeby mnie nikt nie zgromil ;-) bede autem), a jutro jeszcze do kina meza wyciagne. nie ma lekko.
w ogole to nie gadalam z nim jeszcze, ale widze, ze jemu tez cos zle na duszy i do mnie waty ma, jutro z nim pogadam.
i jeszcze sie tylko wk...wiam, ze ciagle chrychlam i jeszcze leci mi z nosa!!!! bylam dzis te chwile w sklepach to cala paczka chusteczek, no leci jak z kranu.. mozna oszalec. ile to jeszcze bedzie trwalo!?
pewnie sie zaziebilam dodatkowo dzis. cholera jasna i psia mac. mi chyba katar razem z dzieckiem wyjdzie.
morgaine, ja tak spedzam kazdy wieczor ostatnio z mezem. on w swoim, ja wswoim lapie. i do tego jakis serial w tv. koszmar!
ale co do chowania sie przed dziecmi to tez tak miewamy

fajna taka sztama przeciwdzieciowa ;-)