A
asiunia876
Gość
spoko ja nie chce rodzic wiec nawet jakby co to mi sie do szpitala nie spieszy 
skurcze po kompieli sie jako tako wyciszyly, albo inaczej coraz wieksze odstepy maja.
Niestety w krzyzu mnie boli. Ja nie mialam z Joshem przy porodzie boli krzyzowych. Skurcze lapaly mnie w brzuchu, a teraz zamiast skurczy rzucilo mnie na regularne bole w krzyzu co 10min.... :-(
zobaczymy jak w nocy... moze sie wyciszy... OBY! Jutro mielismy sie brac za chacjende i malowac :-)
dobranoc brzuchatki :-)
anawoj ja Ci ustepuje miejsca i sie nie scigam z Toba - starsi maja pierszenstwo
hahaha

skurcze po kompieli sie jako tako wyciszyly, albo inaczej coraz wieksze odstepy maja.
Niestety w krzyzu mnie boli. Ja nie mialam z Joshem przy porodzie boli krzyzowych. Skurcze lapaly mnie w brzuchu, a teraz zamiast skurczy rzucilo mnie na regularne bole w krzyzu co 10min.... :-(
zobaczymy jak w nocy... moze sie wyciszy... OBY! Jutro mielismy sie brac za chacjende i malowac :-)
dobranoc brzuchatki :-)
anawoj ja Ci ustepuje miejsca i sie nie scigam z Toba - starsi maja pierszenstwo
hahaha
mam nadzieje ze skurcze szybko przejda i bedziesz mogla jutro m wydawac spokojnie instrukcje co ma zrobic a maly bedzie sie grzecznie bawil i nie przeszkadzal
co do mamy to bez komentarza :-(
Czy ja jestem normalna?!?!?!?!??!! No to akurat wiadomo, że nie do końca, ale wiecie co ja durna przed chwilą zrobiłam? Obejrzałam film z porodu jakiegoś i się zestresowałam!!! Oczywiście widzialam takie rzeczy juz wcześniej ale wtedy nie byłam w ciąży i nie mialam tak blisko do tego zdarzenia!!!!