Morgaine
Byle do 2030tego;-)
po pierwsze primo idź posprzątaj!!
cholera ja wczoraj miałam zmulony dzień i nie ma nic gorszego.
w d ie mam to spanie w dzień jak potem cały dzień do d..y hahah widać humorek u mnie bojowy jest dzisiaj...
poza tym co do poscieli to jakbym na zywo zobaczyla to pewnie nie mialabym problemu ŻADNEGO ale weź tu kupuj na allegro i potem to wygląda inaczej... ehhh pociesza mnie to że i ta i ta w realu będzie ładniejsza niż na zdjęciu
i fruta pink ma prześcieradło, a ja sęp jestem i po co mieć mniej jak można więcej
cholera ja wczoraj miałam zmulony dzień i nie ma nic gorszego.
w d ie mam to spanie w dzień jak potem cały dzień do d..y hahah widać humorek u mnie bojowy jest dzisiaj...
poza tym co do poscieli to jakbym na zywo zobaczyla to pewnie nie mialabym problemu ŻADNEGO ale weź tu kupuj na allegro i potem to wygląda inaczej... ehhh pociesza mnie to że i ta i ta w realu będzie ładniejsza niż na zdjęciu
i fruta pink ma prześcieradło, a ja sęp jestem i po co mieć mniej jak można więcej
morgaine, ty jestes glupol :-) bardziej ci sie podoba apple, a ty sie zastanawiasz nad frutano nie zartuj, bierz ta, ktora ci serce podpowiada!
a ja wlasnie mam kryzys spaniowy. chce mi sie spac znaczy. i niby moge, bo moge po prostu, ale znowu bede zmulona caly dzien... jeny. ale dylemat!
ale spac czy sprzatac? oto jest pytanie! hahaha!
no nie zartuj, bierz ta, ktora ci serce podpowiada!