reklama

Kwiecień 2011

morgaine, obiad mam - zureczek, ziemniaczki, biala kielbaska :-D moze cebulke usmaze jeszcze do tego i bedzie cudnie!

a co kupujesz na allegro? ja juz chyba wszystko mam :-( buuu oprocz pieniedzy ;-) zostala mi apteka, kocyk i niezdecydowana posciel ;-)

pranie, no wlasnie, pranie mam zdjac z suszarki i poskladac, i na pewno nowe zrobic, ale to tam, 5 minut.

willmek
, ty to masz glowe ;-) moze torbe spakuje? mam cale dwa pampersy (z gratisow) ;-)

reklama
Margolka - tylko sobie całkiem skóry nie zedrzyj! Szalona.
Zdążysz, nie ma bata, na luzie.

wiesz, i tu jest dziwna sprawa, bo zebym nie wie jak mocno i jak długo sie drapała to śladów praktycznie żadnych nie ma.. Skóra tylko lekko czerwona, a przyznam szczerze że powinnam już być cała w strupach tak sie "cocham" :)

hej hej:-)

wyprawilam towarzystwo i mam cudny humor :-D jestem saaaaaama, slonko swieci, normalnie zyc nie umierac! co zaplanowac na dzis? moze w szafach posprzatam? u chlopcow i u mnie sie az prosi. ale to taka slaba opcja.. gdybym miala pare zl pojechalabym na jakies zakupy.. ;-) ubrac sie, poswiecic brzuszkiem ludziom w oczy..zjesc jakies pyszniaste ciacho :-) fajny plan? ;-) no nic, moze wyciagne siostre :-)

ja też juz sama a plan masz genialny kochana:)

ogarniam się laseczki i lece powtórzyć to badanie. nie chce mi sie jak ... no bardzo ale jadę, bo się naprawdę zadrapię. spać połozyłam się ok 23 a zasnęłam o 4rano!!!!!! cały czas się drapałam. a jak zasnęłam to śniły mi sie piramidy jakieś i klątwa która mnie dopadła. klątwą było oczywiście swędzenie:-) mumia za mną ganiała a ja ze szczotą uciekałam drapiąc sie wszędzie:-D

miłego brzuchatki.

no i pojawił się dylemat.... tak znowu pościelowy!! babka, która nie ma fruta pink, a ma moją kasę i na maxa nie chce stracić klienta, w desperacji zaproponowała mi: APPLE
no siet!!
ja wiem, fruta pink ładniejsze, delikatniejsze i w ogóle, ale apple jest bardziej w moim typie, takie.... takie inne!! nie wiem, nie wiem.
aenye Ty obstawiasz fruta nie? siet ja już sie nikogo o radę nie powinnam pytać, bo wszyscy radzicie, a ja dalej swoje!! i bądź tu babą w ciąży!!
M nie chce mi doradzić, nawet nie chce na to spojrzeć, mam sama wybrać i tyle!

widzę dzień bez pościeli dniem straconym:-D ale się cieszę że wreszcie kupiłam:tak: a co do rad racja nie pytaj wybierz tą bardziej w Twoim typie i już:-D hihihi jaka mądra się zrobiłam bo już mam-miesiąc wybierałam;-)

a z siostra umowilam sie na jutro jednak :-) zjemy u niej sniadanko, potem mini zakupki, moze z racji dnia kobiet dostane pare groszy dla siebie ;-) i na pewno w programie jest pyszzzznyyy deser! ostatnio jadlam z D w sobote creme brulee, uwiellllbiam. ale teraz moze maliny z mascarpone? niam niam... ;-) do jutra jezyk mi uschnie ;-)

mmmm malinki i mascarpone- nie rób smaka bo i mnie uschnie:-p:-D

antonina, nie wiem, mi sie nigdy nie obnizyl, a z doswiadczenia innych forumkowych bblasek wiem, ze nie mozna an tej podstawie nic okreslic :-) ale wiesz co jest pewnego? ze za jakies 3 tygodnie, moze tydzien w tyl, tydzien w przod -BEDZIESZ MIALA DZIECKO :-) i nie uciekniesz przed tym, nie ma zmiluj :-D
j.

aenye jakie 3tyg ????!!!!!! j a mam termina na 20 kwietnia i tak szczerze to myślałam że pewnie znając moje szczęście to święta wielkanocne przeleżę w szpitalu bo pewnie tak ze 2-3dni po terminie urodze. Ejj nooooooo, ja sie tak nie bawie.....niech no sie chociaż kwiecień zacznie, co...:-)

ide prać pościele , koszule i bede to robić w panice wiec pewnie znów bez proszku albo cos w tym stylu.

margola sen pierwsza klasa;)

aenye na allegro to ja teraz ramek na zdjecia szukam...

a znacie jakis fajny e-sklep z rzeczami typu szklanki, filizanki, talerze, miski?

no oprócz allegro:D:D

o matko granica 40 dni do porodu przekroczona!!!
zostało mi 39!!! łosz ty,...

willmek, mysl niglupia, ale zal mi poki co kasy na pampersy, sa w kaaazdym sklepie, wiec jeden gratisowy wrzuce do torebki z pierwszym ubrankiem :-) a reszt sie dokupi w drodze do szpitala, hehe :-D

co tam ma byc w srodku? szlafrok, koszule, klapki, papier toalet, ksiazka, ladowarka, aparat, wklady poporodowe, szminka, woda, guma do zucia, przekaski, co jeszcze? ;-)

Dzień dobry!!!

Zwątpiłam czy pisałam od feralnego dla mnie piątku czy nie. Podczytywałam na bieżąco, ale czy skrobnęłam nie wiem;-)

Dla szpitalnych kwietniówek dużo cierpliwości i zdrówka , i jak najdłuższego czasu w dwupaku!!!

Ja już też wyprawiłam moje towarzystwo, jestem sama z wielkim bałaganem. takiego sajgonu jeszcze chyba nie miałam. Więc nie mam dylematów jak aenye bo muszę posprzątać :/

morgaine ja Twoje rozmyślania na temat pościeli lubię, bo wklejasz dużo fajnych linków (choć powoduje to moje dylematy też ;)

Kurcze boli mnie brzusio, tak na dole, jakby spojenie łonowe... a wizyta dopiero za tydzień :/

reklama
Cześć Brzuchatki;-)
długo mnie nie było, ale juz Was nadrabiam, przynajmniej się postaram;-)
Morgaine oprócz allegro jeśli chodzi o szkło to fajny jest sklep Dajar prowadzą sprzedaż wysyłkową a tam masz dużo fajnych rzeczy dla dzieciaczków też. Sama zakupywałam wiec polecam
Wszystkim chorowitym zdrówka życzę i nie dajcie się skurczybykom - skurczom oczywiście ;-)

co do opadających brzuszków, to i mnie już dopadło, ale ja mam 37 tydz i 10 marca odstawiam fenoterol i pewnie się już wysypiemy :tak:
Wspaniałego dnia Wam życzę, my na razie jeszcze leżymy w łóżku, ale może choć dorosła pościel wyprasuję a potem wstawię zdjęcia pokoiku Wiktorii

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry