reklama

Kwiecień 2011

dziewczyny....ale sie źle czuje...zasmarkam i zakaszle sie na śmierć,
dzwoniłam do przychodni i dziś już zajęte, jutro o nie ma, mam zadzwonić za godzinę, czy coś się zwolniło....buuuu

reklama
marma a ile bierzesz fenoterolu na dobe? ja biore 4x1 co 6 godzin, ale zastanawiam sie, czy nie zwiekszyc dawki...mojego gina spytac o to nie moge, bo jak moze pamietacie, on tego leku nie uznaje...

Teraz jestem na co 6 godzin ale ja już powoli odstawiam. Do niedzieli przejdę na co 12 a w poniedziałek już zero. Zobaczymy czy w takim odstępie wcześniej nie urodzę. Nie mogę odrazu odstawić leku bo Maluch źłe na to reaguje i strasznie mu puls skacze. U mnie na dawce 4 na dobę skurcze mam cały czas i to spore a nie wiem jak na ciebie fenoterol działa. Ja nawet pod kroplówką miałam skurcze....

Olej z wiesiołka żeby zadziałał trzeba stosować dopochwowo a nie połykać. Nie wiem jak Wy stosujecie. On ma działać na skracanie i rozwieranie szyjki a nie dostarczanie witamin organizmowi przez żołądek :)

bosz, nie mowcie mi o zgadze, z Fiolem nic a nic, z Maksem troszenke pod sam koniec ciazy, a teraz od dwoch miesiecy koszmar. co zjem owoc zaraz mam zgage, a najgorzej po sokach. cholera, a teraz opilam sie pomaranczowego - tylko taki mamy w domu i nie moglam sie powstrzymac, bo bardzo lubie - i mnie normalnie zalewa zgaga!!! koszmar!!!

i co ja mam robic.. wzielam kapiel i to mnie tak rozleniwilo, ze chyba sie zdrzemne... nic znowu nie sprzatnelam ani w ogole nic ;-)

Hej babolki

katia no to nie zle, ja mam to samo z dymem papierosowym, czasem jak przechodze i ktos pali to sobie powoacham;-)
justyna4don oby czas do powrotu męża szybko zlecial, bedziemy dotrzymyac ci towarzysta:tak:
lenka1983 laktator w szpitalu nie bedzie ci potrzebny a nawet jesli to tam na peno maja:tak:
mamusiaDorusia Spełnienia marzeń:)
Ewa & Kubuś to juz faktycznie niedlugo:) Ja sie bronie przed tym 1 kwietnia:-D
aknovi co do wózków to ja zwrcalam uwage na to zeby byl podwójny;-)
..aenye u mnie i sex nie działac:no: czoraj walnelam sobie kapiel i przyznam ze zaczelo mnie cos kluc w szyjce ale w efekcie tylko biegalam do lazienki cala noc:sorry:
Beata87 Z ta zgaga to mit, ja z Olkiem bez mleka sie nigdzie nie ruszalam tak mnie palilo a Olcys łysek byl:-)

Co do imienia to moim otoczeniu Mai nie ma i bylam a mnie sie bardzo podoba:) Swoja droga ostatnio znowu zaczelismy pregladac imiona, niby nie myslimy o zmianie ale..wszystko sie moze zdarzyc:-)

hej laski, wróciłam właśnie z KTG, ostatnio wyszły jakieś skurcze a teraz cisza... z małym wszystko ok, ale szyjka od poniedziałku nic nie ruszyła, więc lekarz powiedział, ze skoro tak wszystko przystopowało to spokojnie dociagnę do terminu... ale ja chcę juz teraz!!!! mały nie słucha mamy i nie chce mu sie wychodzic :(
kupiłam po drodze olej rycynowy... połaziłam troche po schodach, wieczorem zmolestuję męża a jak to nic nie da to chyba sobie w sobotę zapodam ten olej rycynowy...

słyszałyscie moze o koktajlu położnych?
znalazłam to na necie:

Koktajl Poloznych I
250 ml soku morelowego
2 lyzki oleju rycynowego
2 lyzki musu z migdalow (mandelmuß... do kupienia w sklepach ze zdrowa zywnoscia)
Wymieszac. Dodac wode gazowana wode mineralna tak, zeby razem bylo 500 ml.
Wypic w przeciagu 30 min.

Koktajl Poloznych II
1 banan
250 ml mleka
paczuszka cukru waniliowego
2 lyzki oleju rycynowego
Wymieszac. Wypic w przeciagu 30 min.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć