HEy hey:-)
przez weekend z doskoku czytałam ale co komu miałam napisać... zabijcie mnie - nie pamiętam
Przede wszystkim
Pandorko dzis TWÓJ/WASZ wielki dzień

życze siły i powodzenia!!!!
Adi dobrze że wybrałaś się na IP, lepiej sprawdzić co to było. A ze mnie też wycieka co jakiś czas, raczej jest to czop w częściach - pozatym przy pessarze ponoć wydzieliny większe są
katia gratuluje wozu dla malucha:-)
Widze, że od poniedziałku jakieś dziwne zmiksowane smaki śniadaniowe chodzą po kwietniówkach. Mi też się dziś zachciało podgrzewanej kiełbaski z dużą ilością majonezu, keczupu i musztardy mmmmm i zdażyłam już połknąć całą rolkę mentosów mniam
A tylko tak w skrócie napisze, że też miałam wczoraj świetny dzień - pyszny obiadek mi wyszedł, potem pooglądaliśmy film i wybraliśmy się na dłuuuugaśny dwugodzinny spacerek - przyszłam zziajana jak stara babinka ale fajnie było :-):-):-)
Aaaaa jeszcze chciałam zapytać - Wasze skurcze przepowiadające to bóle jak na @? bo wczoraj praktycznie cały dzień miałam ciągły ból jak na @ ale nie mocny jednakże cały czas czułam - to też chyba przepowiadające... policzyć się tego nie dało jako poszczególne skurcze bo bolało non stop
Ide się malnąć i się przejdę bo fajna pogoda