reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

chyba ide zaraz spac wyjatkowo wczesnie mi sie oczy zamykaja
Ewa zycze zebys nie spedzila nocki w kibelku ;)
Mitaginka dobrej nocy

Ostatnia edycja:
reklama
masakra z Waszą produkcją
ledwo doczytałam, a chciałam się wyrobić przed północą

...no i lipa
drugie podejście i tylko mnie oczyściło

skurcze jakieś tam mam, ale do takich to już jestem przyzwyczajona

Ducha, no niestety, ani wahadełko, ani Qlfonowe naciski z olejem nie pomogły....
rodzę 1.04
jutro ktg, więc może zacznie się jutro
oby
bo już mnie to zaczyna nieco nerwować

kciukasy za Akkm i Beatkę

aha

i nie polecam olejku w koktajlu, strasznie się męczyłam żeby nie zwrócić
już lepiej przełknąć i zagryźć bananem (jak Akkm) albo jabłuszkiem (jak ja za pierwszym razem;)

jutro rano ktg ....Trzymajcie kciuki, żeby się coś ruszyło
buziaki

Ewo, Toś sobie noc Zafundowała
mam nadzieję, że ni Będziesz się długo męczyć

Joll trzymam kciuki, moze w nocy coś sie ruszy :)

Ewa nieźle sie namęczysz tej nocy, ale mam nadzieję, że efekt bedzie tego wart i coś z tego wyjdzie skurczowego

Mam nadzieję, że skurcze u Akkm przybiorą na sile i podziałają jak trzeba na szyjkę, bo jak nie to się bidula namęczy...

reklama
no więc byłam te dwa razy i na razie spokój, cos jeszcze tam się dzieje.
Nie macie pojecia jak słychać kiszki :D
Ale to normalnie taki teatrzyk online jest :-D

Do góry