Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Joll, uwierz mi, że Cię rozumiem... Z jednej strony wiem, że akurat w wypadku naszego Synka jeszcze każdy dzień jest ważny, z drugiej - tak po ludzku - mam już dość. Przewód pokarmowy w rozsypce (zjadałam przed chwilą banana - to był błąd :]), ja słaba jak nie wiem, co.I chcę urodzić naprawdę naturalnie...
Dobrego dnia Dziewczyny. Ja jadę do miasta (a przynajmniej spróbuję), bo chcę jeszcze kilka spraw pozałatwiać.
:-)
Tak szybko i taką dużą kruszynkę wypchnełaś z siebie .Podziwiam .Gratuluje ,Życze szybkiego powrotu do domku.
a właśnie na dziś planuje mały powrót "do formy" bo jak mi pessara ściągną to hulaj dusza...... tylko mężula jeszcze nic o tym nie wie

no to sobie pospałam, czuje sie teraz jak przejechana albo jak na kacu (madziarkas moze zawisło cos dzisiaj toksycznego nad Ślaskiem? :-()
czekałam aeyne az wpiszesz ten sms od joli ale tak sie obijałas, ze zasnełam
tym, które maja dzisiaj wizyty zycze powodzenia
a ta balonikowa metoda sama w sobie wystarcza? to działa jak przebicie pecherza? jak tak, to istnieje "szansa". ze po balonikowaniu i tak bedzie podpieta oksytocyna w celu wywolania, zwiekszenia skurczów
aeyne a nie mozesz zadzwonic do gina i spytac,czym poratowac pipke? ;-) zeby faktycznie nie było gorzej na kilka chwil przed porodem![]()