Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witaj w domu :-)cześć wszystkimmeldujemy się w domku,tzn wczoraj już byliśmy ale sił na bb brakło po nieprzespanej nocy, dziś dziecko anioł w nocy
nie wiem ja was kiedy i co nadrobić,hehe, ale chociaż zajrz kto już tuli maleństwo:-)
No ja wiem bo ja tez tak czuje, ale to co dzis czulam to bylo jakby bezwladnie plywal tam w brzuchu i raz musnal i za chwile znowu musnął. Wiecie moze to przez to ze czytalam ten blog marcówki co jej synek umarl w brzuszku i ona pisala ze pomimo iz stwierdzony byl zgon ona czula wlasnie musniecia pupki i ruchy jak maly bezwladnie w tym brzuszku plywal... Boszzz nie pozwalajcie mi takich rzeczy czytac... :-(asia - ale ja też praktycznie nie czuję kopniaków, tylko takie przeciągania, wypinanie dupki czy kolana... to chyba normalne na tym etapie![]()
Jezeli nie masz innych juz planowanych wizyt to powinnas dostac date wywolania. Bo rozumiem ze termin masz na po jutrze? To na wizycie koniecznie o to zapytaj! U nas wlasnie na tej wizycie okolo terminowej podaja date wywolania wrazie czego.ja jutro mam wizytę ciekawe ale chyba jeszcze nie daja przekazu nawywołanie nie? ja chyba bym chciała ;-)

zalecil tylko zeby maz czesto szyjke podlewal moze ja cos ruszy... jak sie cos zacznie dziac mam jechac na szpital a nie czekac bo to jednak 50 km choc powiedzial ze takiego slonika urodzic nie bedzie latwo.... mam obserwowac ruchy i jak bedzie za spokojny to tez na szpital. dzownic do niego jak tylko czegos nie bede wiedziala. takze z lekka sie podlamalam zaczynam meza ujezdzac od dzis bo ile mozna....aknovi ja mysle, ze to z szyjki...niby jak sie rozwiera to moze byc plamienie
a nie mozesz zadzwonic do gina i spytac?