Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mdłości i metaliczny posmak od 3 tyg. od paru dni mocniejszy...e tam...jeśli chodzi o zwiastuny porodu, to ja już wszystko mam od dwóch tygodni, tzn i mdłości i powrót zgagi, nawet mnie dreszcze telepią i smak dziwny w ustach, że nie wspomnę o skurczach najróżniejszego rodzaju....i nic
zresztą Akkm chyba także zaliczyła powyższe, a nawet więcej...nie wiadomo, jak to jest ...zielona jestem i tyle
Joll, łączę się z Tobą w niepewności. :] Ja już sama nie wiem, czy to już, czy nie... Najwyżej urodzimy w domu.![]()
![]()

Karina - gratulacje
Cocosova - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Ciekawe, czy aenye u fryzjera czy już na porodówce![]()
Boże, nie macie pojęcia jak się zestresowałam. Nie zdziwiłabym się gdybym lada moment zaczęła rodzić... Prawie zjechałam samochodem po schodach... Bo cofałam i nie zauważyłam, że przy garażach jest taki jakby stopień, nie wiem, gdzieś z 40cm może... i jednym kołem zlądowałam na dole... i ani w tą, ani w tą, jakbym spadła drugim kołem to już bym tak chyba została... próbowałam do tyłu, żeby całkiem zjechać, ale słyszę jak mi już podwozie szoruje i pewnie zaraz coś odpadnie.. w końcu dałam radę do przodu, auto wyjechało i zgasło... na szczęście wszystko jest całe, odpaliłam i wszystko było ok to pojechałam do domu.. ale jeszcze mi serce wali... i brzuch boli![]()
Witajce, witajcie. Szybko zescie sie dziewczyny uwinęłyHej dziewczynki. wróciłyśmy z Liwką do domu, oczywiscie nadrobic nie mam na razie kiedy ale wpadlam sie przywitac. Czujemy sie dobrze, troche mala nagrzewali bo fioletowa jak sliwka byla, za szybko sie urodzila i badali jej cukier co 4h ale wszystkie wyniki dobre i jestesmy w domku.
Dziekuje wszystkim za gratulacje..buziaki
mitaginka -bo na jedne dziewczyny oxy zadziała i zaczynają się skurcze i zaczyna się akcja porodowa, a inne mimo oxy - nic, cisza, albo zaczyna działać i nagle odpuszcza.
Lekarz siostry mejego meża powiedział jej jak szła na test że na 50% się zacznie. I u niej zadziałało bezbłędnie - o 9 ja podłączyli a 6 godzin później Staś był na świecie. ale bywa że test nie podziała. Może to od dawki zależy nie wiem. Zonie kuzyna wywoływali oxy poród 5 dni po terminie i tez szybko urodziła.
juppi!!! i waniliowego shake'a