Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
koot a jaką herbatkę masz dokładnie kupić?
kochana nic nie działa ...................ja mialam nad ranem jazdę. M wrócił z pracy ja poszłam spać.... w tym czasie podal małej herbatke koperkowa (w aptece, zwykla herbata z kopru, taka ekspresowa do parzenia) do tego dał troszkę glukozy i podał małej 2 łyżeczki do herbaty i spała godzinę, potem cyc i teraz śpi już trzecią godzinę!
a miała tak jak wy. jak piłą cyca to sie odpychala i denerwowala i plakala :-(
wczoraj z mamą myślałyśmy nad imieniem dla niejno jeszcze można zmienić nie?
ale ni hu hu, żadne nie pasuje więc zostaje Weronika
edit: a z uspokajających to jest z hippa lub z bobovity z jabłkiem i z melisą, ale chyba od miesiaca jest...albo meliska w aptece tez taka ekspresowa...
co do okresu, to oba razy wrócił chyba koło 7go mca po porodzie...
aenye pisala ze mimo ze karmila to wracal po paru tygodniach wiec roznie moze byc....
matko setny raz edit:
marma a jak sobie radzisz z takim 'diabełkiem'? tzn on cie nie slucha, a Ty co? krzyczysz czy nie? bo ja nie mam sposobu na mojego. nic nie dziala.
nie rob tego. robi.
nie rob bo zabiore. robi
zabieram. placze.
daje znowu. znowu robi!!
krzyk w ogóle nie działa na moich chłopaków! starszemu jeszcze mozna tlumaczyc i z nim rozmawiac. od zawsze, nie ze teraz bo juz duzy. super dziecko przy dobrym podejsciu (niestety moje nerwy i nieopanowanie też z niego zrobily nerwuska) ale do mlodego NIC NIE DOCIERA!!