Morgaine
Byle do 2030tego;-)
jeszcze głupia zamiast iść spać to suwaczki sobie zmieniam...no rzeczywiście troche nakichane.... hehehehe.... też nie masz za czym tesknic....ojjjjj
nie no, spadam pod prysznic
buziak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze głupia zamiast iść spać to suwaczki sobie zmieniam...no rzeczywiście troche nakichane.... hehehehe.... też nie masz za czym tesknic....ojjjjj
skąd ja to znam....Domisiek jak tylko przysiądę gdzieś na ławce ma oczy jak 5zl.... także też kilometry robimyja też tylko czytam bo padam przez te dłuuuuugie spacery, mój Julek śpi tylko jak wózek jedzie więc chodzimy wkoło....nogi mnie bolą!
i tu również się podpisuje..... nawet chciałabym w niedługim czasie znów być w ciążya ja autentycznie tęsknie za ciążąi już się nie mogę doczekać kiedy znów w niej będę
![]()
skąd ja to znam....Domisiek jak tylko przysiądę gdzieś na ławce ma oczy jak 5zl.... także też kilometry robimynogi wysiadają....wogóle to po ciąży mam cholerny problem z kolanem (przytyłam 23kg także nie wytrzymało mi...tym bardziej że kiedyś miałam skręcone....) po prostu porażka.... ciężko wstać w kanapy...nie mówiąc już o podniesieniu przy tym Szkrabka.....
Pozdrawiam mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie