Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hej laseczki
co do snu to moja w dzien tylko w chuscie przespalaby 3 godzale od 3 dni jest cudownym IDEALNYM dzieckiem
no i zasypia sama w lozeczku na noc, ostatnie dwie noce cudeńko, 2 pobudki w nocy na cyca, potem ja odkladam i spi w lozeczku. gdzies od 6tej rano do 8 lub 9 w naszym lozku. M zazwyczaj wtedy przechodzi do Niko bo on sie budzi ale jak sie przytuli to jeszcze zasnie do 8mej.
mloda dzisiaj na tym mega upale byla w chuscie 2 godziny i myslalam ze bedzie plakac, marudzic ze cieplo, a ona zadowolona!! usmiechnieta!! jednak dzieciatka uwielbiaja sie przytulac, nawet jak tak cieplo!!no i w ogole juz nie marudzi po zapakowaniu, kiedys musialam chodzic, bujac sie dopoki nie zasnie i koniecznie ze smoczkiem, a teraz bez smoczka, oglada swiat, potem zasypia i luzik
z M mamy ogniste noce ostatnio i od razu sie miedzy nami baardzo poprawilo![]()
herbatita ciężki wrzesień przed Tobąbuziak
mitaginka świeże powietrze może zmęczyćno i Tysia naprawdę dojrzała
jest cudowną dziewczynką
i daje się wyspać mamusi
baby jaka przeprowadzka?? przecież wy nowe mieszkanko macie... ?sorry coś pewnie przeoczyłam
aaaa mam message od asiuni asiunia się przeprowadziła i nie ma neta. a przez przeprowadzkę nie miała czasu nas czytać i Maddi się przeziębił w dodatku!! pozdrawia was
dobra spadam się kąpać i pachnićw końcu noc przed nami
![]()