Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz już na luzie bardziej, w sumie nie zauważyłam,żeby coś jej szkodziło, no wiadomo nie jej tłustych rzeczy, smażonych i wzdymających,a ta to ok naweteywa jadłam, ale dzisiaj mięso było baaaardzo doprawione, poza tym zjadłam lody, ciasto z malinami, arbuza, wypiłam zieloną herbatę z cytryną- trochę może za dużo :/

nie no, to nie sprawiedliweMorgaine- Moja Asiunia jak Twoja Nika uwielbia gadać do listków.
Siedzi w foteliku na przeciwko wielkich liści i może tak godzinami gadać.
Wlaściwie to albo gada do listków albo śpi. a ja nic nie robie. mąż gotuje córka starsza sprząta młodsza ciągle śpi. super poprostu
no ale fakt, ktoś musi mieć cieżej żeby inny mógł mieć lżej
hahah mój też wczoraj takim słownictwem operował, a ja udawałam że śpięeywa tule cie mocno moj co prawda nie budzil sie co 0 min ale co 30takze rano bylam kaput i wlasnie to samo juz ze zasnieciem mial problemy stekal pojekiwal nozkami machal ale zasnal jak od 00.30 sie zaczelo tak trwalo do rana
piszczal z zamknietymi oczami... a w dzien wsio ok ladnie spal zaowolony usmiechniety juz sie boje nocki dzisiejszej....
co to bedzie ehhh
Maz gdy powrocil (udawalalm ze spie) to bylo ehmmmmm kwiatku, kwiatuszku, stokrotko , dziubeczku , dziubus, kocham cie itp itd noszz nie wiedzialam ze takie slownictwo ma a ja nic twardo udawalalm ze spie.![]()
no o i potem za karę zasnąć nie mogłam
może wy mieszacie troche bb troche fb i potem ja nie wtemacie...
) ale to Ciebie nie dotyczy bo on zachowywał się od początku typowo kolkowo, a Twoja Tysia nie...
no i zrobiłyśmy ze 100 km