reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

witamy się.
Baby- gratulacje dla dzielnego samodzielnego synka
Jankesowa- 100 lat dla Gracjanka

my po pierwszym kleszczu wczoraj :-(, na uchu ale gładko poszło mała nawet się nie skrzywiła trochę krwi dezynfekcja i już nie było śladu.
Herbatita- mój sprząta i gotuje na urlopie :-)

reklama
Cześć kochane...a zemnie dziś zombi... znowu nocka do D...Mały albo budzi się bo głodny albo jak tylko smoczek mu wypadnie normalnie mam dość. Jeszcze Kacper przed 5 zrobił akcję o smoczek który mu gdzieś w nocy wypadł z łóżeczka... Ja nie wiem co jest z tymi moimi chłopakami...A jak prosiłam przy Kacprze nie dawać smoczka jak nie woła to nie na siłę mu wciskali. Przemka odstawiam od września. A jak mi teściowa coś powie to normalnie pojadę po niej jak po bandzie...Kurde zaczynam naprawdę siadać ze zmęczenia i niewyspania....Ale hardcor zacznie się od września. Dziś się dowiem czy będę musiała jeszcze robić drugi kierunek studiów. Zapowiada się ciekawie...dwoje dzieci, praca i dwa kierunki....sory że tak egoistycznie ale właśnie syrena się włączyła...

witam :-) moje dziecie sie dzis popisalo i jak poszlo spac ok 20ej tak wstalo o 6:30 :szok: ale zeby nie bylo za dobrze straszak o 4ej chcial pic ;-)
dzis do fryzjera obciac wloski niestety nie da rady mi ufarbowac bo malo czasu :-( juz nie moge patrzec na te siwulki...ale nie lubie strasznie sama tego robic :-(
pisalyscie cos ostatnio o komarach...wielkim plusem mieszkania w tym kraju jest brak komarow :-D chyba nie lubia zimna :-D
Marma wspolczuje nocki :-( a nie chcesz zabrac smoka Kacperkowi? starszak troche chodzil ze smokiem chyba z 1,5 roku tzn pozniej juz tylko do spania ale zawsze..ale odzwyczajenie przeszlo nawet bezbolesnie...mlody jak narazie smok do zasypiania potem wypluwa
Cucumber gratuluje zabka :-)
Nati zycze zeby wiecej kleszczy nie bylo..ja by chyba musiala meza zatrudnic do wyciagniecia go :zawstydzona/y:
Baby zycze zeby malemu dobrze sie spalo w lozeczku :-) a moze spiworek do spania napewno sie z niego nie wykopie :-D chociaz u was chyba narazie za cieplo na spiworki..

dranissimo, ładna waga :)

a dziekujemy ;-) Moja mala grubaska ma apetyt na moje mleko, moze za duzo slodyczy wcinam? ;-)
Gratulacje pierwszego zabka! :-)

my po pierwszym kleszczu wczoraj :-(, na uchu ale gładko poszło mała nawet się nie skrzywiła trochę krwi dezynfekcja i już nie było śladu.
Herbatita- mój sprząta i gotuje na urlopie :-)

przechlapane! Ja to sie panicznie boje kleszczy!
A co do mojego M, to moj gotuje codziennie :-p

baby, ja tez bym polecala spiworki do spania, moze byc troszke goraco w nim, ale Adrianek na pewno sie nie rozkopie z niego :-) Ponoc niektore dzieci nie lubia w tym spac, ale nasza Maluda nie miala nic przeciwko... ;-)

Normalnie jestem w szoku, Mala spi juz niemal 12h! bez przerwy! Wybudzalam Ja 3 razy na jedzenie, zjadla, poprzeciagala sie pare razy i nadal spi! :-O

Wilmek u nas w sypialni 25-26 stopni więc śpiworek odpada, zresztą nawet w pajacyku by się ugotował, śpi w bodziaku z kr. rękawkiem i jest w sam raz, przykrywam mu tylko lekko nóżki pieluszką lub cieniutkim kocykiem

Cucu gratuluję ząbka :) widzę, że w ząbkach przodują u nas dziewczynki :) chłopaki do roboty :)

Nati współczuję kleszcza, ja to bym na pogotowie jechała, nawet ze sobą:tak: ale to dlatego, że koleżanka z pracy po samodzielnum wyciąganiu leżała 6 tyg. w szpitalu z boreliozą:-(

baby ale fajnie, że łóżeczkowy debiut udany :)
nati tylko nie wspominaj teściowej o kleszczu, bo wiesz co będzie :p
cucumber oooo, Gaba już ząbkowa? ;)

u nas noc ok, spanko od 21:00 do 6:00 i potem do 8:00
dzisiaj na 15:00 jedziemy na to usg nerek, nawet nie wiecie, jak się denerwuję, trzymajcie proszę kciuki, żeby było ok. Już mi się przez to wszystko jakieś głupie sny śniły :(
i śniła mi się herbatita ;) a mianowicie to, że ona odsypiała, a ja zajmowałam się i Tysią, i Wiki ;)

Alexandra dzien dobry ;-)
Mitaginka ale Tysia ladnie spi :-) oczywiscie trzymam kciukasy bedzie dobrze :tak:
Baby rzeczywiscie goraco w sypialni u nas ok 18...
Dranissimo a wcinasz duzo slodyczy? :-D

cześć cioteczki
Migatinka ale sie usmiałam, ąz łezki ocieram ........ Wiesz to może być niezły pomyśl, nocka na nockę raz ja raz Ty i obie pośpimy. Tylko problem by był z karmieniem Tysi, my butlowe cyc pusty jak Sahara:szok:
Tysia coraz ładnie śpi taka grzeczniutka się robię, za to moja sie bardzo psuje ale tłumacze to upałami i chyba nadchodzącymi wielkimi krokami ząbkami. Nocka no jako tako budzenie ci 4h a nie jak dotychczas co 2. Dla mnie to i tak sukces. A najważniejsze ze nie budziła sie z płaczem chyba te leki na ząbkowanie pomogły. Daje jej takie ampułki bezsmakowe Camilia. Wczoraj jedna dawka na noc i o niebo lepiej. To jest lek homeopatyczny wiec przedawkować sie tego nie da, tak myślę.
Chłop, mężczyzna dziwne stworzenie ........ brak słów. Moj zrozumiał aluzje i dziś wrecz nakazałam isc do kościoła załatwiac termin chrzcin a ja zajme sie menu w restauracji. Tak tak podzial obowiązków musi byc;-)
Pogoda do D... pada i pada coby za tydzien było juz ok, bo na urlop jedziemy.
Baby cudna noc, oby juz tak zostało. A Ty kobito spij jak możesz a nie nasłu****esz czy wstajesz i patrzysz czy przykryty:-)
Marma to pewnie skok u Przemcia a Kacprowi za gorąco, hmmmmm sama nie wiem tak mi sie wydaje
Kobito a jak to 2 kierunek chcesz zacząć? A co z planami? no wiesz mówiłaś na spotkaniu i co miałaś sie coś pochwalić i nic.
Nati podziwiam za kleszcza, ja sie cholernie boje jak u Wiki go zobacze, tak jak Baby jechałabym na pogotowie. w rodzinie mam 2 osoby chore na boleriozę i są na lekach do konca zycia, a u niech raz lepiej raz gorzej ze zdrowiem.
ok miłego dnia kobitki
Najlepszego dla rocznicowców. Całujemy Wika i Herbatita

reklama
Do góry