reklama

Kwiecień 2011

Morgaine ciekawe co bys powiedziala o moim glosie,mam niski a jak slucham sie na filmikach to sie nie poznaje:)nie wiem czemu piszcze,az sie boje twojej oceny;-) bo ja tez bede w bb koncem sierpnia:)

laski wywalilo mnie z fb ciotki z bb,jestem tylko w grupie doroty:( nic nie widze co piszecie ,cholera jak to naprawic???

reklama
hatorska czyżbym tylko niani mogła zawdzięczać wdzięk? :-D:-D:-D a tak w ogóle dawno nie wkleilaś nowych fot mojego ulubieńca :tak:

morgaine ja też mam miły głos :-D
heh sprawdzę i sama ocenię:-p
chwile mnie nie bylo a tyle natworzylyscie:)

Mitaginka Tysia wydaje mi sie kopia coreczki mojej psiapioly.jej mloda bardzo podobnie zechowywala sie do Twojej.aske siedziala w domu dlugo ,az nie wierzylam ze kiedykolwiek mala pozwoli jej wyjsc gdziekolwiek.z miesiac temu kolezanka znalazla nowa prace a młoda( poltoraroczna obecnie) zajmuje sie sasiadka .malej przeszly wszelkie histerie

Morgaine ale luzacko ubralas dzieciaka do chrztu ,fajnie.I w ogole ile napisalas:)

Hatorska a da sie wyciagnac ta mirene?
wiesz, czy chcecie czy nie chcecie morgana pisze ile wlezie.... :) i normalnie siadła mi myszka bezprzewodowa i podłączyłam sobie do laptopa myszkę Starszka, taką zieloną z uśmiechem, wodą w środku i rybkami, podświetlane akwarium:-D heh super być mamuśką, serio. oglądasz bajki zamiast filmów, pijesz karmi zamiast browara, bluzki z dekoltami tylko dlatego ze sie latwo karmi... (no dla mnie to pretekst tylkol-) lubię kusić:-D

ehh, postanowiłam stać się kobietą... heh drugi pierwszy raz przede mną:-D mimo braku kasy, wyruszam również po bieliznę!@!

Mitaginka - miałabyś czas żeby iść pogadać z tą babką (szefową) i wiedziałabyś na czym stoisz gdybyś miała nianię (sorki za skrót myślowy ;) .....masz rację, po co mówić o skutkach ubocznych...... ginka najpierw mówi, że to hormony bo karmię (szkoda, że wcześniej nie powiedziała ;) a dziś że niby tak jest napisane w ulotce.............wrrrrrrrr

Nela - jasne, że się da......hihhihi ciągniesz za ten sznureczek ;) szkoda mi tego tysiaka ;) Jak tam klimaty w domu? Goście grzeczni?

ok, spadam się myć
dzisiejsza nic była średnia, chyba nie pisałam
Tysia obudziła się przed 1 :sorry2:, potem o 4 i o 7, a ostatnio budziła się tylko raz o 5 i potem po 8 :sorry2:
idę, zanim M. mi zajmie łazienkę, póki co prasuje sobie koszulę :cool2:

Morgaine to fajnie ze twoj malz zauwaza jak cos sobie nowego kupisz ,lub jak sie pomalujesz.ja bylam z 2 tygodnie temu u fryzjera i kosmetyczki ,zrobilam sobie henne ,paznokicie,kazalam mu zgadywac co sobie zrobilam:).ten patrzy ,patrzy i nic:) faceci sa generalnie udani

Hej babolki

mitaginko chyba cie rozumie z tym powrotem do pracy, po pierwszym porodzie tez sie nie moglam doczekac zeby sie oderac, teraz widze to zupelnie inaczej, hce siediec w domu, patrzec jak moje dzieci sie rozwijaja i wcale nie chce mi sie tam wracac.

nati_k-dzieciaki chyba przechodzą jakiś kiepski okres, same narzekania na nie :-D
Mój też dzisiaj marudzic, musze byc w pobliżu, żeby mnie widział, bo jak nie to beczy...

Na szczęście M. zabrał go na spacer, nie ma go już godzinę ;-)

Mam 3 pytania :-)
1. Czy Wasze dzieci chrapią?
2. Czy korzystanie z elektronicznych niań, jeśli tak to jaki polecacie?
3. I pytanie do mam chłopców, jak ubierałyście dzieci na chrzest? W garniturki? Zamawiałyście na allegro czy kupowałyście z sklepach i mierzyłyście?

1. Nie chrapie
2.Nianie mamy najtansza z fiszer price i w sumie jest oki ale troche szumi o w nocy niektorym moze przeszkadzac.
3. Moj Olo mial garniturek, dla Liwii podoba mi sie azurkowy komplecik ale nie wiem co wyjdzie bo u nas tradycja ze chrzestna kupuje ubranko.

Moja mala malpa nowu pogaduszki sobie urzadza o tej porze, czuje ze powtorka z rozrywki....wrrrr, chyba bede ja wiazac w tym łóżeczku.

Hatorska -no tak:)to malz pociagnie zartuje,myslalam ze iles tam trzeba ja nosic jak juz wlozysz:) .teraz pukam sie w czolko jak sie nad tym zastanowilam hehe

czy ktoras podpowie mi co zrobic z tym FB ,odkad dodalam dorote d,ta ktora zalozyla 2ga grupe widze ze mnie wywalio z tej glownej...skasowac dorote czy co zeby wrocic do grupy glownej?????????????????????????????? pomocy

reklama
Morgaine to fajnie ze twoj malz zauwaza jak cos sobie nowego kupisz ,lub jak sie pomalujesz.ja bylam z 2 tygodnie temu u fryzjera i kosmetyczki ,zrobilam sobie henne ,paznokicie,kazalam mu zgadywac co sobie zrobilam:).ten patrzy ,patrzy i nic:) faceci sa generalnie udani

henne i manicure zawsze zauważał kumpel z pracy, razem pracujemy, żona kosmetyczka i sam umie podobno żele robić:)
heh ale historia, bo koleś się we mnie...zakochał!! no serio!!
młodszy ode mnie:)
z żoną mu się nie układa, hajtli się bo wpadli, byli b.mlodzi.
w kazdym razie, on to by mnie nawet pod dach przyjął z moimi dzieciaczkami...tak przynajmniej mówi...
nie pisze za duzo bo swiat jest maly...

aaa w ogole o mezu mialam pisac co?:-D no jak ostatnio przyszlam od fryzjera to ochy i achy byly...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry