reklama

Kwiecień 2011

nela ja nie pomogę, bo ja Cię widzę w tej grupie cały czas :/ a ktoś musiałby Cię po prostu zaprosić do grupy, ale niby jak, jak w niej jesteś...?
morgaine jak się zakochał to bys miała darmowe paznokcie :-D

ok, uciekam, łazienka wolna

reklama
hatorska – ja paczkę z hippa dostałam prawie 3 tygodnie po tej z bebilonu – już nawet wykorzystałam większość z kuponów hippa

mitaginka – zostaje jeszcze urlop wypoczynkowy czyli też kolejny miesiąc w domu.. pomysł z nianią , dofinansowaniem teściów i należnym wyjściem z domu super! Nie dziwię się że masz obawy co do powrotu do pracy po takich rewelacjach.. zawsze możesz wyrazić chęć powrotu a potem wykorzystać jednak wychowawczy tłumacząc że nie znalazłaś opiekunki i potrzebujesz jeszcze trochę czasu..
Moja znajoma ma synka który zachowywał się identycznie jak Twoja Tysia – ona wstydziła się na dwór wychodzić tak wył histerycznie.. gondolę to użyła dosłownie 12 razy; lepiej było w spacerówce bo już widział świata kawał; jak był mały i non stop jej wył (wyeliminowała nabiał, cudowała z lekami) to nawet nauczyła się specjalnego zawijania małego w kokon i wtedy się uspokajał. Minęło po pół roku i teraz ma niesamowicie grzeczne i mądre dziecko. Wynagradza jej początki

http://www.suwaczek.pl/][/url]

http://www.suwaczek.pl/][/url]

Mitagnka - widzisz jeszcze trochę posiedzisz z nami ;) zaraz Ci coś wrzucę na fotki ;)

Nela - ja tam nie wiem jak z fb, Mitaginka zaprosisz mnie do tej grupy? ;)

Jola - jak Ci tak w nocy zadymia to nie gadaj z nią za wiele, miej przygaszone światełko żeby jej się odmieniło i noc była dla niej nocą.....

u mnie dziś zasypianie było jakieś najgorsze.........długo, długo płakała, odkładałam i brałam na ręce.....w sypialni 28 stopni pewnie to to, albo naleśnik z mcdonald'sa ;) ten z krewetkami dobry :) jadłyście?

nati_k-dzieciaki chyba przechodzą jakiś kiepski okres, same narzekania na nie :-D
Mój też dzisiaj marudzic, musze byc w pobliżu, żeby mnie widział, bo jak nie to beczy...

Na szczęście M. zabrał go na spacer, nie ma go już godzinę ;-)

Mam 3 pytania :-)
1. Czy Wasze dzieci chrapią?
2. Czy korzystanie z elektronicznych niań, jeśli tak to jaki polecacie?
3. I pytanie do mam chłopców, jak ubierałyście dzieci na chrzest? W garniturki? Zamawiałyście na allegro czy kupowałyście z sklepach i mierzyłyście?

WItam.
1. Czasami pochrapuje sobie.
2. Dla Rafała mieliśmy Fisher Prise bez kamerki byłąm zadowoloa, ale po 3 latach trzeszczy na maxa:/ Dla Filipa mamy Aventu z kamerą, dorga ale fajna, z melodyjkami:)
3. R był w gharniturku i szczerze nie polecam - F w takim kopleciku białym z niebieskimi obramówkami szyty jakby na drutach (robiony na zamówienie) i dziecku wygodnie, może nie błyszcząco, ale moim zdaniem ładnie, skromnie i wygodnie:)

reklama
Dwa dni bez bb i oszaleć można;-)

Od wczoraj pogoda piękna to i szkoda czasu na siedzenie w domu..Do 23 jeszcze harowałam,wieszałam firanki i kończyłam sprzątać,bo jutro przyjeżdża kumpela z Włoch...

Jutro też rano do tego lekarza rehabilitanta z Karolkiem,zobaczymy co nam powie..
Buziak la każdej z Was,papapa:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry