reklama

Kwiecień 2011

witam :-) a u nas dzis pada wrr a juz sie zdazylam przyzwyczaic do slonka...ranu jak moje dziecko piszczy ostatnio z radosci pokladamy sie czasami ze smiechu :-D cos mu sie dzis poprzestawialo i wstal w nocy troche wczesniej o 1ej ale za to spal do 8ej :-) a straszak jeszcze spi :szok:
Cucumber jesli normalnie dogadujesz sie z tesciowa bez problemu to chyba bym pojechala..tescie pewnie sie uciesza jak zobacza mala i przestana sie zloscic ze m nie zadzwonil..
Baby zycze zeby zebul szybko wyszedl i nocki sie poprawily :tak:

reklama
kozica o 21:30 :-D zawsze tak chodzi odkad zmienili czas tzn od marca wczesniej chodzil godzine wczesniej...ale musze zaczac go przestawiac bo od wzesnia do przedszkola i beda pobudki pewnie ok 7:30 :sorry:

głowa mi pęka, tabletek w domu brak a i tak biorę w ostateczności. nie chce mi się dzisiaj wyjątkowo na spacer iść a o obiedzie nie wspomne. może powiem mężowi że mała cały dzień nie znośna i nie miałam czasu?? ale czy mi uwierzy?? już wczoraj powiedział że dziwne że jak on jest to taka grzeczna a jak go nie ma to mówię że marudziła.
muszą jakąś chusteczkę na główkę zakupić ale nie umiem wiązać :-(

Podpisuje listę:)

Witacie witajcie.

Moje dziecie tez ostatnio marudne, ale dzis odrobinkę lepiej, nawet zdazyłam nadrobić, a więc:
Moje dziecie czasami pochrapuje, ale bardziej to takie chrumkanie jest:)
Nianie mam, kupiłam najtańszą aventa, bo wsumie potrzebowałam tylko na wakacje pod namioty, ale w domu też sie super sprawuje. Mam taką:
Analogowa niania elektroniczna Philips Avent SCD470 - zasięg 150m | Dla matki i dziecka | Nianie elektroniczne | Internetowy sklep medyczny Elmedico | sprzęt medyczny | Avent | Beurer | Omron | Microlife | ciśnieniomierz | sklepy medyczne | żylak
dwa kanały, cicutko chodzi, fajnie,ze zasilanie i na baterie i na prąd. Jestem zadowolona i kupiłam za 125 zł, więc taniocha.
Cucu ja bym pojechała. Warto dobre stosunki z zbabciami mieć, bo dla dzieiciaków to bardzo ważne. Moja babcia była srednią teściową, ale babcio najlepszą na świecie. Kochałam ja strasznie. Przeproscie,ze nie zadzwoniliscie i tyle.

Ide do małego bo juz kwęka, zupka botwinka się gotuję, kurczak rozmraża będzie dzis w ziołach:)

Do później:)

nela, z tego co widze, to jestes w grupie, tej pierwszej ciotek z bb. Moze po prostu musisz przejsc z jednej grupy do drugiej, w sensie przekliknac sie ;] Z lewej strony masz spis grup, kliknij na te pierwsza itd. A z tej drugiej, od Doroty sie wypisz i gotowe ;]

U nas noc tragedia. Mala budzila sie non stop i zawodzila. Maz obwiescil, ze dzisiaj spi w drugim pokoju. Juhu! ;] Cale lozko dla mnie i Maludy!! :-p hehe

Dzien dobry

jola a Liwcia nie przestawiła sobie dnia z nocą ?:/

Jola - jak Ci tak w nocy zadymia to nie gadaj z nią za wiele, miej przygaszone światełko żeby jej się odmieniło i noc była dla niej nocą....

Ona ma problem z zasnieciem, pewnie gdybym ja ululala to by zasnela ale ja nie chce, ladnie zasypia juz sama w łózeczku w dzien a wieczorem cos ja gryzie w tylek. Jak juz zasnie to spi do rana. Wczoraj o 23.00 wiec godzine wczesniej, wierze ze to skok bo podobno problemy ze snem wtedy wystepuja.

zostałam brutalnie ugryziona w sutek. aż sprawdzałam czy krew leci. nie dość że jestem smoczkiem to i gryzaczkiem mam być????????

Ałłłłććć a to dopiero jeden ząbek;-)

cucu Pojedź i pogadaj, ze mala was zaabsorbowala i nie mysleliscie, bedzie dobrze.

O co chodzi z facebookiem nie wiem bo zadnej z was nie mama w znajomych:no:

Wasze maluchy też się tak wiercą po łóżeczku przez sen? Moja się kręci w kółko a zazwyczaj śpi w poprzek i tłucze głową o szczebelki, bo się nie mieści albo wystają jej nogi. Nigdy nie używałam ochraniacza, bo wydaje mi się, że jej duszno będzie jak go włożę do łóżeczka. Poza tym raz jej włożyłam i zamiast spać to oglądała owieczki na ochraniaczu i chciała go złapać, więc zero spania wtedy. A boję się, że niedługo to się skończy siniakami na głowie. Bo teraz to udaje mi się ją przekręcać jak słyszę stukanie w szczebelki.

cucumber-mój się nie kręci. Ale, zaczyna się często przewracac z pleców na brzuch, ale w łóżeczku jeszcze mu się to nie udało, jedynie na boczki.

Filip strasznie się ślini. Body zmieniam mu 3-4 razy w ciągu dnia i pod brodą i karkiem ma ciagle czerwone plamy.
Któraś z Was ma podobnie...?

reklama
Mercedes- moja się ślini od zawsze!!!! czasami bardziej czasami mniej. ale zazwyczaj chodzi w śliniaku.

moje dziecko wróciło do normy a może ja?? chodzi o to że zrobiłam w końcu objad i posprzątałam ( i tak nie zostalo to docenione) a malutka w bujaczku obok mnie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry