Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przez trzy tyg nie miałam modemu, bo się zepsuł, podczytywałam Was w telefonie, ale ciężkie to było:/
i nadal tylko na moim mleczku. Byliśmy u neurologa, i ma zaleconą rehabilitacje, miał też usg główki( wszytko ok). Rehabilitacja dopiero od 14 września- takie terminy;/
biedna jesteś ;/
,bo widziałam ''tam'' że jakaś grudka jest,ale myslałam że to się skóra tak zrosła,ale przedwczoraj macam i macam tą grudkę a pod skórą ewidentnie czuję szew,twardy i kuję mnie jak dotykam,masakra no babsztyl przy ściąganiu musiała nie przyuważyć ,i tera co znowu natną:-( co za pech ...nati, no raczkowanie na kolanach i moja właśnie na czworaka, czyli na łapkach i na kolankachi tak się wychyla do przodu i do tyłu na pięty. Czasem w łóżeczku jak się obudzi to tak robi.
baby, Mój M jest wyjątkiem potwierdzającym regułę, bo chodził w wieku 8 miesięcyA tak serio to podobno niezbyt zdrowe jak tak wcześnie, ale co zrobisz, dziecko przywiążesz na siedząco czy co.
Trzymam kciuki, żeby wszystko w porządku było po wynikach badań. Gratuluję obrotówDzień dobry !
dziś drugi raz łapanie siusiów,i pobranie krwi,bo w poprzednim badaniu tylko crp wyszło ,bo sie skrzepła,no i zobaczymy,a i jeszcze na posiew czekam,,(boje się )
łep mi pęka bo dopiero śniadanie jem .
Sandra jeszcze do przedwczoraj sporadycznie obracała się zboku na brzuch,z powrotem niekoniecznie jej się udawało,ale wczoraj przeszła samą siebie co ja zostawiłam na kanapie a mam całą rozłożoną na pleckach to jak wracałam to ona na brzuchu i się cieszy,potem drugi ,trzeci i kolejne razy ,zostawiłam za kolejnym na środku kanapy przychodzę dosłownie po paru minutach a ta wisi na krawędzi ,potem udało jej się kilka razy z brzuszka na plecki ale jeszcze trzeba pomagać czasem ,
szew po porodzie chyba mam wrośnięty,bo widziałam ''tam'' że jakaś grudka jest,ale myslałam że to się skóra tak zrosła,ale przedwczoraj macam i macam tą grudkę a pod skórą ewidentnie czuję szew,twardy i kuję mnie jak dotykam,masakra no babsztyl przy ściąganiu musiała nie przyuważyć ,i tera co znowu natną:-( co za pech ...