reklama

Kwiecień 2011

reklama
monika ok, jakoś wytężyłam wzrok i dałam radę ;)
eywa, nela też mam ten zestaw, potwierdzam- beznadzieja

Tysia co chwilę się dzisiaj wybudza, nie dość że miała problem z zasnięciem to teraz biedna się tak męczy :(

nela u mnie przeciwnie jak u Ciebie z butelkami avent nie ,a tt przypasowało , zabawek kudłatych nie daje bo zjadła by wszystko

dałam dzis małej pierwszy raz kaszkę mleczno- ryżową malinową zajadała się nią tak że aż byłam w szoku dziecko mega szczęśliwe aż piszczała a ja nie mogłam nadążyć z nakładaniem na łyżeczkę tak szybko jadła :-)

a ja dzisiaj dałam kaszkę bananową i nie chciała, zjadła 3 łyżeczki i zaczęła płakać
dalam też mm w niekapku z odrobiną kaszki malinowej do smaku, ale też nie chciała, a chwilę później na cyca się rzuciła
już nie wiem, jak nauczę Tysiulę nie-piersi przed moim powrotem do pracy :(

akkm spóźnione życzonka dla Majuni

monika ok, jakoś wytężyłam wzrok i dałam radę ;)
eywa, nela też mam ten zestaw, potwierdzam- beznadzieja

Tysia co chwilę się dzisiaj wybudza, nie dość że miała problem z zasnięciem to teraz biedna się tak męczy :(
biedactwo:*

no żal tych mebli, bo wtedy naprawde się cieszyłam,że udało mi sie je kupić, bo z kasą nie było różowo, a teraz taka lipa, w ogóle mamy pecha do mebli, ława też nasza była do wymiany, kanapa 2 razy w reklamacji i coś tam jeszcze, a 2 lata dopiero tu mieszkamy;)

Zazdroszczę tych kaszek.. moja Milcia żadnej nie toleruje a warzywka czy owoce to wszystkie. Tak się zastanawiam czy samej na parze nie zrobić np. marchewkę, ziemniaka, brokuła czy kalafiora.. która daje swoje jedzonko a nie słoikowe?? i co jeszcze dodać? Oliwę?? Bo w przepisach jest kleik..
No i mam pytanko do baby pewnie – jakbym więcej takiego jedzonka zrobiła to też mogę do słoiczka ładować?? słoiczki zostawiam i zaopatrzenie mam??

eywa - tak bardzo chciałam ten komplet mebli.. ale kupiliśmy kiedyś meble z black red white jeszcze do starego mieszkania i teraz mieliśmy je w dużym pokoju i u Seby i małżon stwierdził że rodzilemy nasze – część do sypialni (3 szafki) dwie do Seby i sobie kupimy nową komodę do pokoju. Tak też zrobiliśmy, kompletu z żyrafą nie ma i poczekamy aż zrezygnujemy z sypialni i małej zrobimy pokój. No i jeszcze łóżeczko mięliśmy po młodym i je wykorzystaliśmy

Ostatnia edycja:
to ich już nie kupuj tych , lepiej inne, lepsze jakościowo;)
wiesz co,ja nie wiem o co chodzi, próbowałam wekować już 2 razy w tych słoiczkach po deserkach itp i tam coś nie pyka, bo wieczko w połowie sie zasysa , w połowie nie (strzela jak w otwartym) i nie wiem czy ja coś źle robie, czy one się jednak nie nadają, ja chce kupić z tej aukcji co baby dawała zwykłe małe słoiczki i się dowiem, bo szkoda mi już mojej roboty

reklama
Eywa- a jak wieczko pyka jakby przy otwartym a jest słoik zagotowany to powinno być ok.. a psuło się to jedzonko? Ja nie mam nikogo znajomego z warzywami czy owocami i jakbym miała kupić owoce, słoiczki to się nie opyla.. a słoiczki mam brokułę często nam robię i tak sobie pomyślałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry