Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak tylko zobaczy, że my jemy to chce dorwać się do naszych talerzy i też jeść
teraz szukam kogos kto by mnie chcial ;-) starszy od stycznia do przedszkola wiec bede miala czas na drugiego bobka :-) trzymajcie kciuki 
bo żyjemy w polsce...
Mercedes ja na katar używałam wodę morską NaseFrida i kropelki NasivinSoft i dodatkowo nawilżacz a w nim trzy saszetki rumianku, kłądłam dużo na brzuszku lub nosiłam na rękach żeby go katarek nie drażnił w gardło no i dużo spacerowałam, fridę użyłąm raz i jakoś mnie nie powaliłą na nogi więc dmuchałam małemu w twarz a on to wciągał hihi
Aenye ja jeszcze ani razu nie podawalam nic przeciwbólowego a dysku nie szukaj sam się znajdzie, tak zawsze jest że jak niepotrzebny to oho niespodzianka jest
Wilmek a TY karmisz UU? bo może coś zjadłaś? bo jak MM to nie mam pojęcia co to może być, może coś teraz pyli?
Herbatita ja moim teścią kazałam przychodzić raz w tyg. i małego zabierać na spacer i przychodzą a ja mam 2godz luzu, tak do tego podejdź
i jeszcze łapki wyciąga czy stópki. No no nomalnie manicure/pedicure jak u kosmetyczki
niemozliwababy mam identycznie. chociaż dzisiaj nie chciała mi jeść zupki ale dodałam trochę wody to juz zjadła więc chyba za gęsta była. a przed chwilą jedna reką ją niosłam i trzymałam ciastka i zanim się zorientowałam to tak wyglądała:
moj to chociaz mu podsuniesz cos pod buzie to nawet nie polize, ale jak zobaczy ze to ''cos'' wedruje z jego miseczki to buzia szeroko
heh