• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2011

dziewczyny wczoraj mnie nie bylo wiekszosc dnia w domu,wczesniej nie wchodzilam na bb a widze ze duzo dzieciaczkow mialo w tym czasie urodziny.wiec skladam ogolne zyczania 100 lat dla wszystkich a teraz ide poszukac kto swietowal z was ostatnio :)

reklama
baby Adi jest super, takie wloski ma już dlugasne:-)

A ja się też jak baby cieszę z raczkowania ale powoli odczuwam negatywne skutki:-P Już mi się skończyły pomysły na zastawianie niebezpiecznych miejsc, dolne polki wyczyszczone i puste, nie wiem gdzie te rzeczy teraz upchnąć. No i mamy już siniaki na Gaby kolanach:-P ma to po mnie, bo ja też tak łatwo siniaki "zdobywam" ;-)

dziewczyny ale Wam zazdroszcze tego raczkowania,ja nawet chcialabym napocic sie przy lapaniu mojej Nusi i zabezpieczaniu domu,ale nic nie zapowiada tego ze bedzie raczkowac:no:.A podobno to bardzo wazny etap ,szczegolnie jak dzieciak jest wysoki:((( .wczoraj bylismy dokupic ciuszki i Misia ma rozmiarowke 80-86 ze smyka!ktoras z was tez tak ma?

właśnie zadzwoniła moja siostra z szokującą jak dla mnie wiadomością jej szwagierka ma córeczkę z marca i zostawia małą u teściowej od nd wieczorem do środy wieczorem!!! no szok, niby ma problem żeby rano przed pracą małą zawieść ale i tak dziwię się że tak postanowiła, ale trudno się dziwić ona "zgodziła" się na dziecko jak będzie miała 4 popołudnia w tyg wolne i nie będzie kąpać a cc miała na życzenie.

boszeeee... jaaka pyszna ta moja zapiekanka ziemniaczkowa :-D mnaimi!

nati
, sa rozni ludzie.. rozumiem raz, dwa razy zostawic, raz na jakis czas.. ale w sumie nie kumam, zeby tak sie podzielic wychowywaniem dziecka na stale :-( przeca dziecko wychowywane w dwoch domach bedzie mialo jakies rozdwojenie jazni ;-) rozne zasady itp.. nie, no dziwne.

asia super w bucikach :-) ale wlasnie dlatego ja nie przepadam za butami dla takich szkrabow, zwykle dzieciom sie nozki nie mieszcza po prostu (u nas np ze wzgledu na wysokie podbicie byl problem)

a co do tych kozaczkow asiuni i jankesowej - fajne, ale moim zdaniem najfajniejsze bylyby takie bambosze z owczej welny! najcieplejsze :-) o takie sie postaram dla malego :)

buciki kapcie dla niemowląt (1820503342) - Aukcje internetowe Allegro

sa najcieplejsze, tylko musze znalezc na hali u nas i przymierzyc malemu :-)

sluchajcie, ja od miesiaca wpieprzam oscypki, pieke je w piekarniku i z zurawinka zajadam :-D no normalnie uzaleznilam sie!

a jeszcze - mlody dzis zjadl rano kaszke mlecz - ryz malinowa, dwa obiadki (w sumie jeden sloik podzielony na pol, nie zjadl od razu calego) i poki co kupy tylko rano byly, 4szt ;-) no oby zrobil cos przed spaniem jeszcze!!! ale super poprawa jest :-) w ogole duzo grzeczniejszy jakis :-) obym nie przechwalila!!!

asiunia
- a propos - widzisz, to chyba taki etap, kazdy musi przez to przejsc.. moj od kilku dni (tydzien? moze wiecej nawet) niemozliwy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry