• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2011

reklama
jankesowa jaki Ty rozmiar kupujesz bo w nazwie aukcji jest np 6-12mc dl. 11,5cm a dalej czytam i pisze wkladka 11cm, w kazdej czy 0-6 czy 6-12 czy 12-18.
Pozatym moj juz teraz ma butki 11,5cm a do tego dojdzie skarpeta czy cos to ja chyba musze kupic na 12-18mc - dziwna ta rozmiarowka...:confused:

akkm wczoraj zjadl a po chwili chcial mleko.. jakies nie do jedzone dziecko mam dzisiaj go oszukalam i kaszki dolozylam i narazie nie chce jesc :):)
asiunia na slodkie przypadkiem na nie trafilam i cena nawet nawet :))

WSZYSTKIEGO NAJ DLA FELKA!!
kozaczki przecudne i też łyknę dla niuni!

Cucumber – dzieło życia powiadasz.... dobre!!

nati – super że Dżoana grzeczna na szczepieniu i jaka ona duża!! Moja waży 6700 – pomiar sprzed 2 tygodni..

asiunia – kupiłam jogurciki z nestle – w kubeczkach - ale moja nie chce ich jeść.. może dlatego że gardzi wszystkim co mleczne a nie leci z cyca..

jankesowa – Gracjan taki mały a już jako typowy facet wraca do cyca!

Cucumber – ja co prawda w siateczce banana nie dałam bo u nas góruje jabłko ale jak dałam gruszkę soczystą to wszystko miałam od tej gruszki..

asiunia – niech ktoś Ci w Polsce kupi i prześlę – jakby co to ja mogę kupić i Tobie wysłać :)

u mnie masakra choć już lepiej – mała wczoraj gorączkowała do 39,5 – zbijałam do 37,6 i dalej rosła.. wieczorem zaczęła mieć rozwolnienie i już się zastanawiałam czy do szpitala nie jechać tym bardziej że obiad i deserek oddała.. w nocy też mega gorączka i dziś jesteśmy po lekarzu i jest antybiotyk.. zbijać dalej temperaturę mamy, inhalować i za 3 dni powinno być ok. mnie też coś w gardle i nosie kręci a za tydzień do pracy.. równo za tydzień idę do pracy.. Why????

dziekuje w imieniu Felusia!!! no swietujemy, hehe, maly dzis pieknie siedzial dlugo dlugo i sie ladnie bawil :-) takze idzie w slady braci, co rowno w roczek siedzieli slicznie :-)

laski no nie moge w to uwierzyc.. pol roku temu pojawil sie dopiero na swiecie.. a ja nie wiem, jak moglam zyc bez niego!!! mojego swiatelka, usmiechnietej radoszki kochanej mojej!!!

Aneczka dzieki Ci dobra kobieto :tak: ale zapomnialam ze za 2tyg przylatuje moj brat i wysle do niego i on mi przywiezie. 2 tyg damy rade bo sniegu nie widac na horyzoncie, a ja je potrzebuje tylko do kombinezonu na sanki :-D

kupuje te na 12-18 w takim razie ;-)

Sto lat dla Felusia :-)

Asiunia Adi je jogurty takie z bobovity dla maluszków:tak:

Jankesowa mój młodziak nie chciał jeść kaszki ale jak mu dałam do tego pół słoiczka owoców to jadł aż mu się uszy trzęsły :-D

mieliśmy właśnie iść na spacer i co... zaczęło lać :wściekła/y: no i musimy w domu siedzieć :crazy:

ale za to nakręciłam filmik dzisiaj :)
adi - już raczkuję :).avi - YouTube

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry