Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kurde to musze poczytac jak dorusia rodzilamorgaine te wody w przedszkolu to u hatorskiej![]()
bo nie pamietam...nie, moja jest jeszcze bezzebnaeywa no brawo dla ząbka że się w końcu wykluł
czy tylko ta moja jest jeszcze bezzębna??
mitaginka współczucia kochana. moja teściowa mnie zwodziła odkąd poszla na emeryture czyli jakies 4 lata;-) ze bedzie mi bawic dziecko, pierwsze Starszka,potem powiedziala ze Nikosia, of course obaj byli u niani. teraz nisie tez cos mowila bedzie bawic, a Nisia do niani idzie...a teściowa właśnie się zmyła...
Tysia zaczęła płakać (ale marudzi od wczoraj), teściowej nie udało jej się zagadać, zabawić, uśpić (jak ostatnio), stwierdziła, że to pewnie od zatkanego noska i...poszła
czyli ona daje radę tylko wtedy, kiedy Tysia ma dobry humor i wszystko jest ok
nieźle...

cucumber- usmiałam się z dzieła zycia, no w sumie to było dzieło życia. :-)
przyszły moje buciki tzn Asi jak będę szła na spacer to zrobię fotki.
eywa-cieszę się,że ciuszki się podobają.Gdybyś czegoś potrzebowała dla Natki-daj znać,poszukam;-)No i gratuluję ząbka i zjedzonej kaszki.Spokojnej nocki dla Was!!
morgaine-mam te dresy dla Nisi,a maila dalej mi nie podałaś.Mam wkleić na bb???
a...no i te wody to tak jak któraś pisała-to u hatorskiej było
aneczkaa-poprawiłam błędy,dziękuję i zapraszam na moje aukcje,dodaję w miarę regularnie!!!
Ja mega wykończona,powystawiałam jeszcze rzeczy na allegro,dzieci mi na to pozwoliły-Marysia jak na starszą siostrę przystało-ładnie zajęła się braciszkiem!
Jednym okiem jeszcze na tapmadl łypię,ale już ledwie co widzę![]()
i najwygodniejsze na spacer (pod kombinezon).

zajął się łażeniem po mieszkaniu i zapomniał o ząbkach ;-)

witam z rana
nic nie mam ciekawego do napisania więc mówię tylko cześć i zmykam na szczepienie a później do spółdzielni i um.
MamusiaDorusia- podaj nicka z allegro![]()
dzis Felek - Sto lat pieknisiu:-) i ???