reklama

Kwiecień 2011

reklama
Szczury fajne zwierzątka :) Oczywiście te domowe a nie dzikie :P
A mój M sobie już jakiś czas temu wymyślił pieska. Jak Gaba podrośnie i się przeprowadzimy to chce i koniec. Powiedziałam mu, że jak dostanę na piśmie, że rano będzie z tym pieskiem wychodził to się zgodzę :P

nati, chcesz szczura? Mój brat wyjeżdżającnie zabrał ze sobą i mam teraz jeszcze więcej roboty :eek:. Ale się do niego oczywiście emocjonalnie już przywiązałam i klops.
A jak kiedyś odejdzie Maboo, to już też nie chce więcej zwierząt, kocham je za bardzo, a poza tym my strasznie dużo jeździmy i też problem co zrobić z psem. Wcześniej się nim mój brat zajmował, a teraz jak go nie ma to problem :-(.

aaa, no i gratki wygranej nati :-D

Ducha- całe życie miałam szczury ostatniego 4 lata temu mi pies zagryzł więc puki pies jest to mówię nie. no ale Figa ma już 9 lat to czas myśleć co dalej,ja żeby nie cierpieć szybko kupuje następne

wczoraj wyszłam na chwilę do sklepu a mała byla śpiące i jak mnie nie było to wyla aż zasnęła na rękach u m ale przez sen jeszcze siorpała, dzisiaj w nocy wychodziłam z psem to jak mnie nie było to płakała. M zazdrosny na maxa zadzwonił do mnie przed chwila że mam wyjść jak on wróci bo tak nie może być że jak tylko znikam to jest krzyk.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja!

Szczury...ech,nie,nie,tego bym nie chciała..Za to mam pokaźną "kolekcję" świnek morskich...Jak się zaczęły mnożyć,to po 3,4 się rodziły:) Może któraś chętna???Bo te stare to dla wężów oddajemy do zoologicznego:szok:

nati-Asiunia ma chyba lęk seperacyjny-mój Lolo też płacze,jak tylko zniknę na chwilę,nie mówiąc już o wyjściu na dłużej!!! A...no i super wygrana i super zakupy:)

baby-nie mogę wyjść z podziwu zwinności Adrianka.Ale w sumie to tak jakbym widziała moją starszą-7 m-cy raczkowanie,a od 8 już wstawała sama,10 jak pewnie chodziła:-) Za to Lolo robi duuużo innych rzeczy,a raczkowanie...to raczej pozycja do pompek niż do raczkowania:-D

marma-zdrówka dla dzieci

ducha-co ty masz za pracę,że tak swobodnie z netu korzystasz,co;-)???

My dzis bez spaceru,młody zasnął na ponad dwie godziny i przespał czas wybycia z domu:-( :-(a to teraz szaleje w chodziku (wiem,że to jest be,no ale...;-))a ja mam czas żeby napisać i pobawić się z Marysią!

To wpadnę wieczorem,poczytam co nowego:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry