reklama

Kwiecień 2011

MamusiaDorusia fajnie, że spotkanie się udało :) ciasta nie mam bo szaleliśmy na zakupach, ale jutro będe piekła szarlotkę więc na popołudnie bedzie do kawki :) a w tygodniu mieliśmy kruche z owocami :)

Mitaginko ja też czasem wpdne na FB napiszę coś pod fotkami i uciekam...

reklama
u nas było już...7:)
no pije syrop jak głupi,ale nie pomaga, miód mamy jakiś,chyba go zmuszę do tego,choć jak sama pomyślę,ze miałabym zjeść go na żywca..aaa
moje dziecko polubiło łóżeczko:) tzn jak odłoże to w nocy czasem nawet godzinę potrafi przespać bez pobudki,częściej koło 30-40 min, a przy mnie 15-20, no ale minus jest taki,że wstając do niej rozbudzam się, potem ileś czasu mija zanim zasnę i zaraz muszę wstać znowu

Ja tez tu zagladam zawsze i podczytuje, ale nie zawsze jesto co pisac, jakos humoru ostatnio nie mam... :/

Dzisiaj w pracy jakas masakra. Pomylka, za pomylka :crazy::angry: Czy Wy tez dostalyscie... nie wiem jak to sie mowi? No czy 'zglupialyscie' po ciazy? Bo ja chyba tak :baffled: Ciagle na niczym sie nie moge skupic, mysle o niebieskich migdalach, czesto robie rzeczy 'oduchowo'... Porazka jakas:zawstydzona/y:
U mnie ta ciaza i dziecko naprawde duzo zmienily... Duzo rzeczy niestety na gorsze:-( Co nie znaczy absolutnie, ze zaluje!!! Zuzia jest teraz dla mnie wszystkim, na czym mi zalezy... No ale nic juz nie jest takie jak bylo :sorry2:

Dranissimo myślę, że każda Mama myśli podobnie, nigdy nic nie będzie już takie samo... raz lepiej, raz trochę mniej ale zawsze inaczej, a teraz maluchy są dla nas najważniejsze i to pewnie przez to...

Eywa moze zaklej mu :-D a tak powaznie małż ostatnio kaszlał i młody spał a ja nie mogłam :baffled:

reklama
Witam i ja
Paskudnie na dworze ale byłyśmy w biedronce kupić zabawkę- wybrałam klocki pluszowe
MamusiaDorusia- super że spotkanko udane. ja niestety na takie spotkanie nie mogłabym iść. :-( i to nie ze wzgledu na Asię.
do LO chodziłam z była narzeczoną mojego m, a ona mu trochę popsuła w zyciu ( narkotyki itp) więc spotkanie z nią mogło by się źle skończyć.

Mitaginka- mam nadzieje że ząbki się szybko wyrżną i będą spokojne noce
Eywa- super że w łóżeczku lepiej śpi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry