Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i nie jest źle,choć bywają i takie chwile,że mam wszystkiego dość,ale to chyba normalne,co???Moze to chore ale ja kazdego dnia patrze na Gracjanka i tule go tak bardzo jak tylko potrafie. Na glupie teksty tesciow ze ma tyle zabawek ( co wcale nie jest prawda) odpowiadam juz teraz : "jedno dziecko stracilam dlatego Gracjankowi uchyle nieba jesli tylko bede mogla i oddam wszytko" konczy sie temat i slowem sie nie odzywaja. Oni zapominaja ze ja juz jedno dziecko mialam , mzoe nie w pelnym tego slowa znaczeniu ale mialam i kochalam je choc bylo tylko 9 tyg. Ale slicznie bilo serduszko i dla mnie to juz bylo dziecko - choc kazdy ma inny poglad. Strata wiele mnie nauczyla dostrzegam to co mam , a nie zrzedze co bym chciala miec. Czesto wchodze na watek aniolkowy , udzielam sie na watki po poronieniu i wiele tam pisalam zanim dotarlam do Was na watek bo zbyt bardzo sie balam ze go strace nie umialam sie w pelni ciszyc ciaza bo wiecznie czekala najpierw na wizyte u gina i wiadomosc ze jest ok a potem na ruchy. Ach to nasmiecilam wam ale tak jakos musialam sie wyzalic. Nigdy nie zapomne czasu co dzialo sie miedzy mna a mezem on uciekajacy do pracy - wracal tylko spac. Nie chcial przy mnie plakac a nie umial mi tego powiedziec... i tak siedzialam sama bo nikt nie wiedzial co powiedziec pomoglo mi tylko forum. Troche czasu mienlo zanim M sie otwarl potrzebowal czasu. A trauma ze szpitala bolala jeszcze bardziej bo dla nich to przeciez rutyna.
Mercedes- przytul kuzynke od nas. na pewno bedzie miała jeszcze dużo dzieci. na szczęście nie znam tego uczucia, znam tylko z boku ( moja siostra 7 razy poroniła ale w max 12 tc)
my byliśmy u teściów mam chwilowo dość teściowej i ona mnie też.![]()
:-):-):-)
Chcialabym jednak zeby Mala ateistka nie byla, bo te koscielne tradycje fajne sa i ucza czegos, a nie jak M wszystko bierze na rozum i naukowo wszystko tlumaczy...