Aneczkaaa
Fanka BB :)
Mitaginka – no to się siostra będzie miała okazję wykazać!! Ze spaniem u nie podobnie – znaczy bardzo lajtowa Twoja wersja – śpi do 22-23 potem na wyrko do mnie i cycolenie co pół godziny zamiast smoka.. no i pobudka godzinna na zabawę.. dzisiaj ledwo żywa jestem. A siostra da radę - oby tylko przyszły szwagier się nie wystraszył 
7axe7 – ale mała ma dużo zębów!! Pięknie rozwinięta!! Spać osobno się nauczy – póki mała potrzebuje ciepła i cyca.. jakbym w domu była to by mała cały czas na moim dydlu wisiała.. ach niedługo takie się zrobią że ona siedząc jego capnie ;-)
zgodnie z zapowiedzią padam na ryj i lecę spać!

7axe7 – ale mała ma dużo zębów!! Pięknie rozwinięta!! Spać osobno się nauczy – póki mała potrzebuje ciepła i cyca.. jakbym w domu była to by mała cały czas na moim dydlu wisiała.. ach niedługo takie się zrobią że ona siedząc jego capnie ;-)
zgodnie z zapowiedzią padam na ryj i lecę spać!

Rozmawiałam z pediatrą na ten temat i ona powiedziała, że skoro to trwa już tak długo (bynajmniej u nas), to to nie są ząbki. I dosłownie powiedziała, że skoro Oliwka nie chce w nocy smoczka, tylko cyca, to ona tak go właśnie traktuje. Ale też mówiła, że widocznie ma taką potrzebę, żeby się do mnie przytulić i sobie podydać. Też mnie już to zaczyna męczyć, bo budzi się co chwilę i dopóki cyca w buzi nie poczuje, to jest ryk. Zapewne będzie to trwało tak długo, jak będę karmiła :-(A lekarka mi mówiła, że mam jak najdłużej, nawet do 1,5 roku czy jeszcze dalej, ile dam radę. Coraz ciężej mi z dietą, ale z tym dam jakoś radę. Tyle, że te pobudki mnie trochę wykańczają. A było tak pięknie, jak spała całe noce...
tesciowej powiedz, żeby się wypchała 
płacze, że go chce, ale to jest taki płacz, jakby była poirytiowana i mówiła: 'dajcie mi cyca' , nie wiem, czy dobrze wyjaśniam...męczy mnie to już... sutki bolą od tej eksploatacji...hmmm...traktuje mnie trochę jak smoczek...głód to nie jest, bo nie wierzę, że może być głodna co pół godziny