reklama

Kwiecień 2011

Hejka!!!!!!!!!

baby,mitaginko-no moja lekarka stanęła na wysokości zadania-jak zwykle... U Karola to zwykłe przeziębienie,katar,kaszel i nic więcej.Dostał syropy,antybiotyku kazała nie dawać-bo oskrzela i płuca czyste (a antyb.taki mocny tamta dała,że tylko raz na dobę 2,5 ml:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:).Ale receptę na antyb.dostałam w razie W,gdyby kaszel się nasilał i wystąpiła gorączka albo usłyszę świsty..póki co-jest ok.

aneczkaaa-przez tę lekarkę nawet na jazdach byłam rozproszona,pinda jedna-że tak się wyrażę!!!

nati-ale Asiunia daje czadu!Mój do słodkości się dobiera i też nie wiem skąd się one biorą u niego-ni stąd ni zowąd-memła wafelki;-)takie,co robiłam sama albo mlaska i cmoka-to wiem,ze wtedy muszę mu dać choćby spróbować:tak:

boliwia- raz jeszcze życzę Wam ZGODY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz coś typu a Marysia powiedziała:
M-mamusiu,zobacz,święty papież!
Ja-Marysiu,nie święty,tylko błogosławiony.A jak się ten papież nazywa?
M-nie wiem,mamusiu.Byłam u niego,ale mi nie powiedział jak się nazywa.........:-D:-D:-D:-D:-D:-D

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2012!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
mamusiaDorusia - taka lekarka to złoto!! Zdrówka dla Was!!

My po spacerku, młody już kilka fajerwerków z tatą odpalał, chata wysprzątana, żarełko zrobione i będzie miło.

Ten rok był dla mnie wyjątkowy jak pewnie i dla Was – pojawił się ktoś nowy w życiu i je całe przewartościował. Był to jeden z piękniejszych okresów w moim życiu. I Wam kochane pragnę podziękować za to że mnie przyjęłyście do swojego grona. Życzę Wam kochane wieeelu szczęśliwych chwil w Nowym Roku, wspaniale rozwijających się maluchów, hucznie obchodzonych roczków, zdrówka, kasy, dla chcących znaleźć czy zmienić pracę tego życzę i życzę tego czego Wy sobie życzycie!! :-)

Dziewczynki kochane Moje :)

Jesteście wszystkie cudowne i dzięki Wam okres ciąży i macierzyństwa przebiegał mi tak fantastycznie, wspierałyście, doradzałyście, czasem się sprzeczałyśmy, a potem zawsze godziły, byłyście jesteście i mam nadzieję, będziecie wspólnie ze mną przeżywały nasze radości i smutki z naszymi maluchami. Życzę Wam by przyszły rok był co najmniej tak wspaniały jak ten, aby spełniły sie wszystkie Wasze małe i duże marzenia i oby przynajmniej w niektórych domahc zawitały wspaniałe wieści o kolejnej fasolce w rodzinie :)

Wszystkiego co najlepsze w Nowym 2012 Roku

happy new year.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry