moje cycuje wieczorem po kąpieli - czasem się awanturuje już w trakcie wycierania lub ubierania w piżamkę, mały złośnik ;-) oraz w nocy 2-5 razy.Miłego wieczoru dla wszystkich![]()
Mam pytanie do mam cycujących- ile razy na dobę średnio jedzą Wasze dzieci? Moja kiedyś jadła co chwilę, a teraz 4 razy w ciągu dnia plus w nocyi nie wiem czy to dobrze czy za mało?
W dzień je inne pokarmy: śniadanko: kaszka ryżowa smakowa i ćwierć-pół kromeczki z czymśtam
obiadek miksowany, ale z grudkami mniejszymi
i deserek owocowy z kaszką pszenną lub bez.
Do tego czasem chrupki lub soczek - ale chrupek czy innych przekąsek niedużo bo to już i tak wielki smok: 12,5kg, 76cm na 8mcy.
;-)
Niemniej okresu u mnie na razie ani widu ani słychu - komuś jeszcze dotąd nie wrócił?

Pamiętacie, jak się chwaliłam nowym fotelikiem? - takim:
FOTELIK SAMOCHODOWY ZENITH CONECO Wys0 GRATISY GRA (2021913413) - Aukcje internetowe Allegro
już mnie wnerwia

Tzn. niby wszystko ok, Adasiowi wygodnie się i jedzie i śpi, ale zapina się znacznie trudniej niż oczekiwałam - przy samym wpięciu bolców muszę się nafatygować, nawciskać zanim usłyszę charakterystyczne "klik" (w kubełkowym foteliku mi niemal samo wchodziło) a dodatkowo już kilka razy przycięłam sobie palce rozsuwając siedzisko Młodego do wpółleżenia - no, ale to pewnie sama jestem sobie winna, że je pcham gdzie nie potrzeba

Przecież NAtka nie będzie się wiecznie budziła. Nasze maluchy już niedługo będą miały roczek, więc kiedyś przecież muszą zacząć spać.
Gaba właśnie ma trzydniówkę, końcówkę dokładnie, bo wysypka jest. Od piątku noce nieprzespane właśnie przez gorączkę, ale już jej nie ma od wczoraj a ona dalej się budzi :/ Nie czaję, może ją wysypka swędzi czy co.