Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak mamy z nimi rozmawiać to mnie szlag trafia... poza tym na moje nieszczęscie mąż zostawił im klucze, żeby tylko pocztę odbierali a oni uważają, ze mogą wszystko.... grrrr chyba im muszę zabrać te klucze
bo inaczej nie wytrzymam nerwowo
ale najbardziej to marudzenie mnie denerwuje... ale nieważne.... jakos to przetrawię 
do tej pory nie miał kto co do fetyszu to nie bardzo... w wieku 70 lat?? nieeee bardziej wścibstwo (chyba tak się to pisze??)
A tak w ogóle to powinnaś jakiegoś bloga pisać, bo fajnie się czyta Twoje posty i mogłabyś w jakimś konkursie startować. Na pewno wszystkie Kwietniówki by na Ciebie głosowały :-)
poza tym @ przyszedł i brzuch mnie boli. Ale fajnie, bo teraz mam regularnie co 27-28 dni, a nie jak kiedyś co 23.
,od wczoraj boli mnie żołądek,nic mi się z tego powodu nie chce,a obowiązki czekają.......
Zabierz klucze i będziesz miała święty spokój! Ja też ostatnio mam przeboje z teściową, bo mi się wtrąca do wychowania Małej, mimo, że widziała ją dosłownie kilka razy
Już się zaczynam zastanawiać czy ze mną wszystko w porządku czy po prostu wszyscy wokół chcą wychowywać moje dziecko