Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
całkiem smaczne wyszły :-) wogóle odkryłam przepyszny blog i jestem zainspirowana i teraz milion pomysłów na pyszne jedzonko.
Hej Kobietki!
Ale się wczoraj zdenerwowałam... dostaliśmy rozliczenie za ciepłą wodę i ogrzewanie i musimy dopłacić 900 zł! A przecież płaciliśmy zaliczki- miesięcznie ok 200 zł. Oczywiście wkurzyłam się na mojego M., bo wysłałam go, żeby się coś dowiedział, to nic się nie dowiedział. Wywalić teraz prawie 1000 zł, to aż serce boli. Czekamy na rozpiskę, jakie było zużycie miesięczne, ale i tak uważam, że to zdecydowana przesada!

Witam w ten pochmurny ,mokry dzień.
Oj dziewczynki współczuje Wam tej zgagi ,u mnie nic .Zresztą ta moja ciąża bez objawowa ,ani mdłości,wymiotów,zmęczenia,jakiś strasznych zachcianek ,nawet piersi mnie nie bolą ,ale je czuje .
Oczywiście wszystko jeszcze wszystko się może zdarzyć.
Meriderko cieszę sie razem z Tobą że Twój tata dobrze się czuje po operacji.
Na pewno teraz będzie już tylko lepiej i lepiej i lepiej ...Trzymam kciuki i życzę wszystkiego co najlepsze.
Ja się martwie o mojego kocura,ma znowu objawy zatkania pęcherza.Miesiąc temu było tak samo .
Musielismy mocno zacisnąć pasa ,bo koszt zabiegów ,antybiotyków nadwyręzył nasz budżet.
Teraz zapowiada się to samo.
Już nie wiem co mam robić ,kocham go jak wariatka ,ale nie mogę już tylko myśleć o nim .
Jak dziecko już sie urodzi to każdy grosz będzie sie liczył,nie wyobrażam sobie abym miała wydać 700zł na kota.
Bardzo bym chciała aby kiciuś wyzdrowiał ,ale ta jego choroba jest przewlekła .
Poczekam na mojego dzielnego chłopaka i wyśle go do weterynarza.
I poradzcie co my mamy zrobić w takiej sytuacji ?
Hej Kobietki!
Ale się wczoraj zdenerwowałam... dostaliśmy rozliczenie za ciepłą wodę i ogrzewanie i musimy dopłacić 900 zł! A przecież płaciliśmy zaliczki- miesięcznie ok 200 zł. Oczywiście wkurzyłam się na mojego M., bo wysłałam go, żeby się coś dowiedział, to nic się nie dowiedział. Wywalić teraz prawie 1000 zł, to aż serce boli. Czekamy na rozpiskę, jakie było zużycie miesięczne, ale i tak uważam, że to zdecydowana przesada!
za poprzedni dostalam tez do doplaty ale okolo 400 paru zlotych. Najlepsze jest to ze mam naprawde cieple mieszkanie, do tego wymienione okna i ocieplony blok a do dopalty i tak i tak dostalam a jak zaczelam wlanczac ogrzewanie to mialam gora na 3 ustawione... tak wiec tez zglupialam jak to jest rozliczane ale tym razem uwaznie sie przyjrze temuLenka co do 3 USG to po prostu za tyle płaci NFZ a jak jest problem to każą za własną kasę robić , ja chodzę prywatnie bo u nas niema dobrych lekarzy na NFZ wole suchy chleb zjeść niż na maleństwie oszczędzać.