Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pięknie powiedziane - i bardzo prawdziwieSkoro takich pięknych chłopców rodzisz-to nie dziw się, że los Ci zsyła kolejnego![]()
A synkowie Aenye naprawdę cudne słodziaki Dokładnie tak jak moja, tylko moja z cukrem jeszcze - mam tyle mleka, że kolega nazywa ja "dzieciatą kawą" ;-)rozpuszczalna z duuużą ilością mleka.(nie wiem, czy w ogóle kawą nazwać to można).
A ja właśnie zaliczyłam niewinną drzemkę. Obudziła mnie pralka bo właśnie odwaliła swoją robotę i krzyczy żeby ją wyłączyć. I jakie było moje zdziwienie gdy się zorientowałam że mam coś mokro w staniku. Właśnie zaczęła mi lecieć siaraW poprzedniej ciąży dostałam dopiero w 23 tygodniu a tu znowu przyśpieszenie. Muszę się dziś wybrać do apteki i wkładki sobie kupić. No bo nie będę latała z bluzką w mokre plamy... Któraś już doświadczyła też tej przyjemności?
nie rozumiem tu czegos. NFZ jest jeden a sie okazuje ze co region kraju to inaczej? ja mialam wszystkie badania na NFZ, nie zaplacilam jeszcze ani zlotowki a badania to:
mocz, morfologia, toxo, cytomegalia, cukier, badania prenatalne ( w tym test Pappa i podwojny), grupa krwi i pewnie cos jeszcze.
wiec poporstu dziwne ze jedne maja a inne nie.
może to zalezy od laboratorium, jedne mają jakąś podstawową umowę z NFZ, a drugie rozszerzoną i wtedy jest wszystko za darmo