reklama

Kwiecień 2011

Hej :-)

Pogoda boska. Śniegu pełno i cały czas pada :-) Młody jak się obudził siedział przy oknie i tylko wołał woow :-D Aż mam ochotę zabrać się za świąteczne porządki i może pierniczki upiekę :-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty a ja spróbuję się dziś zarejestrować na czwartek. Też już nie mogę się doczekać.

Dziewczyny polećcie coś na kaszel. Mam tak mocny że raz nie śpię a dwa normalnie dostaje skurczy i popuszczam :zawstydzona/y: Boję się że coś może się przez to stać... A syrop który mam mi nie pomaga. I nic poza tym cholernym kaszlem się nie dzieje. A dodam że jestem uczulona na czosnek a po syropie z cebuli od razu wymiotuje...:-(

reklama
cześć dziewczynki
aaale pięknie biało i caly czas dosypuje:) lubiłabym bardzo zime jak nie trzeba byłoby wychodzić z domu ;D
nie ma opcji, nie nadrobię zaległości z 5 dni.. wybaczcie!
ja mam usg połówkowe w czwartek :) i wiecie co, jak dzwoniłam do mojego lekarza żeby sie umówić to zapytałam czy może przyjść też mąż, gin pow że oczywiście że tak, i że jak przyjdziemy to umówimy sie na usg 3D!! aż mnie zatkało bo nie wiedziałam że ma dostęp, okazało sie że w szpitalu, w którym jest na etacie mają 3D i że jak mi tam zrobi to weźmie tylko za wizytę 80 zł!! Normalnie jak by ktoś mi gwiazdkę podarował bo po długich negocjacjach z mężęm doszliśmy do wniosku że teraz po tej przeprowadzce mamy jeszcze mnóstwo wydatków i dotego święta i choinka i choinka dosłownie bo nawet pół bombki nie mamy że odpuscimy sobie 3D za 250 zł i poczekamy do kwietna żeby tak dokładnie obejrzeć dzidziusia:) a tu taka niespodzianka, 80 zł to juz nie taki wydatek:))

Marma jeśli cebulaczek odpada to na kaszel tylko syrop z apteki dla ciężarnych...

czesc kwietniowe mamusie :)
nareszcie zapisałam sie forum!! miałam zamiar to zrobic duzo wczesniej ale pracowalam i nie mialam czasu :(. teraz wkoncu L4 i duzo czasu!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam :-)

Jejku,jak biało!!!Chyba wszędzie pada śnieg!
Ja zaraz wychodzę do sklepu,już to widzę jak wrócę z Marysią cała przemoczona-bo dla niej śnieżek to sama radość!

Poza tym-mąż w pracy,ucichł od paru dni,wracają czułości ale czy to wystarczy?
Dziś moja przyjaciółka wraca do domu z Mateuszkiem i wreszcie dowiemy się wyników sekcji zwłok...
Pozdrawiam Was cieplutko,dbajcie o siebie!

cocosova-powodzenia na wizycie:)

Witaj Agathy :-)
Cucumber, Marma - zdrowia życzę

U nas biało - pół metra śniegu i dalej pada, ale już mniej. Pięknie jest, ale i przerażająco pod kątem podróży - drogi zawalone, auta w rowach - dobrze, że dziś nie muszę jeszcze nigdzie jechać, dopiero jutro jadę do Krakowa do Rodziców i na usg połówkowe - też mogą być warunki trudne :szok:

ja juz po wizycie, wszystko ok. dzidzia rozwija sie idealnie co do dnia!!!!
i uwaga bedzie: DZIEWCZYNKA!!!!
normalnie szok, maz sie cieszy chcial druga dziewczynke, no wiec dziewczynka, imienia nie mamy moze Kasia ale to jeszcze sie zastanawiamy

nati_k gratuluje!!!!!!!!!!! i zaczęły się sypać dziewczynki?! tylko nie wybrać mi wszystkich do czwartku :D !!!!!!!!!!!!!!!! niech taka jedna malutka dla mnie zostanie, gdzieś za piecem schowana :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry