reklama

Kwiecień 2011

AguHan, przemysl duplo. strasznie drogie, a jakosciowo nie odstaja od 3 razy tanszych jixinow i jdlt. looknij na allegro, duzo aukcji. ja mam jixin i jestem super-zadowolona :-) najlepsza wersja z kolejka.

Aligator, hej! co u ciebie?

ja juz czuje swieta... strasznie sie ciesze! kocham lampki, choinki, last christmas i inne swiateczne piosenki.. zawsze mi sie lezka wzruszenia w oczku kreci :-)

ahhhhh, zeby juz byl koniec grudnia!!!

reklama
macie rację, że w taką pogodę najlepiej posiedzieć w domu, zapalić kilka świeczek i poddać się przedświątecznej aurze :)
w weekend planuję popiec pierniczki (dziękuję za przepisy na wątku bożonarodzeniowym :)
ozdoby choinkowe też już powyciągałam, sprawdzałam, co jest z zeszłego roku, a co przydałoby się dokupić
hm...ale się rozmarzyłam

no tak narzekacie na urzędników a oni co? ja jestem urzędnikiem i poprostu czasem też mnie szlag trafia jak jakiś jołop przychodzi i pyta po 50 razy o to samo albo twierdzi, że ktos mu coś obiecał, a tamta pani to powiedziała coś innego. Ale prawda leży po obu stronach- sa u nas też i takie starsze panie, które muszę przyznać rację nie chętnie współpracują :)
No ale nie o tym chciałam bo u nas pada- wręcz sypie. Miałam wizytę na 15 ale przełożyłam za tydzień bo nasza policja kochana (czyli między innymi mój mąż) zamknęli wjazdy do Lublina. No to se pojechałam. A jakbym nawet chciała to i tak miasto sparaliżowane nawet autobusy nie jeżdżą. Tak się wnerwiłam, że pojechałam do rodzinnego i mam L4 do końca tygodnia. A co? należy mi się. Zakopałam się u mamy ( po drodze pojechałam do taty na zastrzyk i zmianę opatrunku) ale kobitka ma tyle siły, że wypchała mi jakoś samochód:)

...aenye- dzięki, dobrze :). Troszkę się wzięłam za siebie i wylazłam z łóżka...dlatego ta neobecność na forum:). Nadrabiam wszystkie spotkania z przyjaciółmi i każdy dzień praktycznie zajęty ;). Kopniaki ostre dostaję więc wierzę, że z malutką wszystko w porządku. Cieszę się, że u Was też ok, a Księżniczką będziesz Ty w domku bez konkurencji ;) Buziaczki :).

dzieki dziewczyny
jakos sie nie spodziewalam dziewczynki ale juz sie zaczynam przyzwyczajac, cala rodzina szczescliwa "bo juz mam doswiadczenie" :)
najwazniejsze ze okaz zdrowia, wazy 410gr dlugosc 18,6 cm, serduszko ladnie cztero komorowe, mozg ok, fałd karku 4,1 mm ( to nie wiem co to znaczy). dostalam pelno zdjec i bardzo ladny opis. ja malutkiej nie widzialam ale maz tak- jak to stwierdzila lekarka ja i tak mam najwieksze doznania ciazowe to niech sobie maz pooglada :)
corka szczesliwa ze siostrzyczka.
a u nas paskudnie zimno, nosa nie da sie wystawic, niby -6 ale czuje sie -10 wieje i bleee.

cocosowa-a co u Ciebie??

Nati, gratuluję Dziewczynki. :) Ten fałd to to, czym ja się denerwowałam. Ale już wiem, że norma w 22 tc to do 6 mm, więc wszystko ok. :)

Mitaginka, dzięki za radę. :* Jakoś czuję, że chyba pojadę jednak jutro. No chyba, że nas mega mocno zasypie. Zaoszczędziłam na ubrankach ;) (napiszę w odpowiednim wątku) to wydam na USG.

Madziarka - ja mam wizytę jutro o 17:00. I się raczej na nią wybieram, bo od wczoraj też mi podbrzusze daje w kość. Musimy być dobrej myśli!

Marma
- wyobrażam sobie Twojego Synka przy tym oknie. :D Co do kaszlu - jest taki specjalny syrop dla kobie w ciąży w aptece, zapomniałam nazwy, ale na pewno będą wiedzieć.

Bachucha - może do jutra Kraków i okolice trochę odkopią. ;)

Meriderka - wolne Ci się jak najbardziej należy. :) Wiem, że czekanie jeszcze tydzień nie będzie przyjemne, ale mam nadzieję, że Ci szybko zleci. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry