reklama

Kwiecień 2011

Hej Dziewczynki,

przepraszam ale nie nadrobię. Od wczoraj dopadła mnie niemoc. Dziś do tego całego doła doszło przeziębienie. Po pracy podjechałam do super pharmu, z nadzieją, że uda mi się znaleźć jakiś silnie kryjący fluid. Bo nie mogę na siebie w lustrze patrzeć. Biorę dwa pod uwagę Revlon - color stay i Vichy - dermablend. Macie jakieś zdanie na ich temat? Revlona używałam wcześniej i wiem, że jest mocno kryjący, a tego drugiego nigdy nie miałam.

Czuję się totalnie.. z dupy. Katar mi cieknie ciurkiem, temperatura podwyższona. Idę pod kołdrę.

reklama
cocosova kuruj się kochana! Pewnie w pracy ktoś Cię zaraził, tyle teraz tego cholerstwa w powietrzu. Co do fluidów to ja Ci nie pomogę, bo nie miałam ani jednego, ani drugiego; generalnie jak używam to raczej lekkich, a nie kryjących, więc nawet nie mam co Ci polecić

cocosova ja też niestety nie pomogę bo nie używam fluidów.

Ja dziś z synem na sanki na górkę poszłam! Ale była jazda!!!! :-) Fajnie tak sobie przypomnieć jaka to fajna zabawa, syn był wniebowzięty bo nie pamięta zeszłej zimy ;-)

cocosova- ja zawsze używam Max factor Lasting Performance. W rossmanie cena ok 58zł a na allegro ( gdzie zawsze zamawiam z koleżankami bo taniej razem) wychodzi ok 26 zyla. Tylko musisz sprawdzić czy Cię nie uczuli.

Ło, Nati, toś nie przepłaciła. ;) Fajna taka wanienka na wannę. :)

Trzymam kciuki za Wasze wizyty i dzisiejsze i jutrzejsze. :)

Ja jednak na wizytę pojechałam - mocno boli mnie brzuch od 3 dni, więc stwierdziłam, że przynajmniej się upewnię, czy z Maleństwem wszystko w porządku. Bóle brzucha Mu na szczęście nie zagrażają, sądząc po Jego niskim ułożeniu - trochę się do nich przyczynia. :] Ale to nie ważne - ważne, że rośnie zdrowo. Już ma ponad 380 gramów i lekarz potwierdził, że chłopak. ;)

Pytałam o te USG, o to czy naprawdę nieszkodliwe, czy uścisk głowicy na brzuch maluszkowi nie zagraża... Lekarz powiedział, że liczbę USG należy ograniczyć w I trymestrze. A jak trzeba to robić je NAPRAWDĘ krótkie. I że NA PEWNO nie należy robić badania kolorowym dopplerem w I trymestrze, bo może to doprowadzić do przegrzania naczyń u dziecka. A tak to powiedział, że nie ma się co USG obawiać.

cocosova, zdrówka życzę. Kup sobie syrop dla kobiet w ciąży *spam*. Moja koleżanka go zachwala. Ja dzisiaj go sobie pije. Nawet dobry w smaku :)

Nati, fajna wanienka. U mnie niestety odpada, bo mamy prysznic i nie mamy wanny. Nad czym ubolewam.

Moje piersi coraz więcej siary produkują i zaczyna mnie to wkurzać. Wystarczy, że oprę na nich rękę i już leci.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry