reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

Witajcie. :*

Acronka - mnie te filmy to już nawet nie śmieszą. ;) Ten kot jest jak żywcem wymalowany na wzór naszej starszej kocicy. ;)

Nati - zdrówka! Nasza starsza też młodą terroryzuje przy jedzeniu - ostatecznie je starsza, a potem młoda po niej, chociaż mają osobne miski.

Lenka
- no to miałaś niefajną przygodę... Dobrze, że Ci się nic nie stało.

Beata - ja myślę, że te ból to dlatego, że Ci Dzidzia na jakiś nerw uciska. No nic, zobaczymy, co nam napiszesz po wizycie. Kciuki!

Lilou - witaj. :)

Ja idę sprzątać moje papierki, bo się ich w ostatnim roku sporo nazbierało - coś czuję, że sporo będę mogła bez wyrzutów sumienia wyrzucić. :]

reklama
krakowianko no niestety podobno tak jest. wczoraj byłam w sklepie z wózkami, i babka właśnie mnie poinformowała że najprawdopodobniej tak będzie. I że ludzie właśnie kupują same foteliki bo 15 % to jednak dużo i lepiej nie przepłacać.
Jakaś masakra z tym vatem. z 22 % na 23% to nie tragedia ale z 7% to już sporka kasa.

A ja się czuję coraz gorzej.... znowu mnie rozkłada. nos zatkany, katar... Piję herbatę z cytryną i miodem wcinam daktyle i homeopatie ale nic nie pomaga :( Żeby się tylko znów antybiotykiem nie skończyło :(

Monika1914 -Witaj:-)

Marma wspóczuje i zdrówka życzę ,trzymam kciuki aby to choróbsko Cię nie wzieło.

ja też coś teraz nie za bardzo się czuję.Siedzi mi coś na żołądku,jednocześnie zgaga mnie męczy.Nie lubie się tak czuć ale pewnie nikt tak nie lubi .
Znowu sama siedzę ,no prawie bo z kotką która śpi jak zabita i raczej nie pogada.
Odkąd zaszłam w ciąże to moje koleżanki -psiapsiułki się poulatniały.Przecież nie zarażam a pozatym że mam maleństwo w sobie ,jestem troszkę większa i mam odstający brzuszek to się nic nie zmieniło.Nie rozumiem :eek: o co cho.dzi i chyba nie chcę.W telewizji durne seriale,albo mango lub wiadomości. W domu posprzątane więc roboty brak.Miałam dzisiaj kupić choinkę ale nie mam auta aby podjechać do sklepu.I to tak wygląda.
Pewnie po porodzie za tęsknie za takim spokojem i nudą :tak:

jestem!!!

...bylo calkiem swiatecznie tylko stresujaco...to chyba nie zajecie dla ciezarnych:o))) prawde powiedziawszy ucieklam o 2 h szybciej...dobijal mnie zapach grznego wina i cukierkow anyzowych...

monika - witaj,ale fajnie w koncu ktos z mojego rodzinnego miasta:o)))

marma - kuruj sie,herbatka z cytrynka i pod kolderke!!!

ach lenka - nic nie wpominaj o zgadze,ja juz nie moge popijam jakies "wspaniale"mleczko a i tak nic nie pomaga:o(

Monika, witaj :)

Dziewczyny, już po kinie jestem. Byłam na filmie Och, życie. Taka komedia romantyczna, ale super, uśmiałam się i mąż też :) Polecam na odstresowanie. W kinie dzidzia szalała tak jak przypuszczałam. Jak puścili na początku reklamy jakichś filmów akcji to zaczęła skakać aż brzuch płaszczem przykryłam, żeby jej wytłumić dźwięki. Potem skakała od czasu do czasu. Teraz spokój, pewnie odsypia ;)

Dzisiaj moja ginka przypomniała mi smsem żebym zrobiła morfologię i CRP :D Jestem pod wrażeniem, że o mnie myśli i pamięta.
Dzisiaj maluję włosy. Ciekawe czy na nich coś wyjdzie. Kupiłam farbę bez amoniaku z Castinga.

baby - filmik nie do podrobienia...moja balbina byla w lekkim szoku,czy mnie tez tego typu "wibracje" czekaja;o)))

cucumber - czyli film godny polecenia,zadnych "chusteczkowych momentow" nie bylo...???

monika - z jakiej dzielnicy jestes???

reklama
czesc wszystkim

Monika witaj ,to tez moja pierwsza ciaza

Cucumber tez zaliczylam ten film "Och,zycie " i strasznie mi sie podobal,polecam

Do góry