Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chusteczkowe momenty byłycucumber - czyli film godny polecenia,zadnych "chusteczkowych momentow" nie bylo...???
Oj ja też mam takie koleżanki. Na początku jak się dowiedziały to super super a teraz cisza. Wiedzą, że siedzę w domu na zwolnieniu i żadna się nie odezwie ani nie odwiedzi. Na sylwestra co roku było kilka zaproszeń i trudno było wybrać, gdzie iść a w tym roku nikt mnie nigdzie nie zaprosił:/ To, że jestem w ciąży nie znaczy że nie mogę się pobawić. Nie muszę pić alkoholu żeby poimprezować. Na dodatek część rodziny też się nie odzywa i to mnie boli. Myślą, że to ja powinnam się odezwać czy jak? Mam kuzynkę, z którą od ciąży urwał mi się kontakt, bo jest jakby zazdrosna, że ja mam męża i jestem w ciąży a ona ma 36 lat i jej się nie udało nikogo znaleźć. Poświęcała się karierze całe życie i teraz ma. Ale często się spotykałyśmy, zapraszała na herbatkę itp. Teraz nawet nie zadzwoni.Lenka znam twoj bol ,kilka moich "psiapsiulek" zareagowalo wrecz alergicznie na wiesc o ciazy i tyle je widzialam,przeplakalam swoje z tego powodu.ludzie potrafia byc wredninajlepsze jest to ze zawiodly mnie te ktore ja kiedys wspieralam