reklama

Kwiecień 2011

Ale Wy wcześnie wstajecie :-) Ja obudziłam się godzinę temu, bo śniło mi się, że złamałam przepisy na rowerze i policja mnie goniła :-D Najśmieszniejsze jest to, że ostatnio jechałam rowerem jakieś 3,4 lata temu ;-) Dziwne mam sny w ciąży ;-)
Marma ja dzisiaj też idę do fryzjera. Zapisałam się już dawno, więc muszę, ale ogólnie to dzisiaj nic mi się nie chce. MAlutka w nocy mnie kopała i pierwszy raz się zdarzyło, żeby te kopniaki były mało przyjemne. Nie wiem jaki cel sobie upatrzyła, ale miło nie było. No ale grunt, że jest bardzo aktywna. Przynajmniej o to martwić się nie muszę. Powiem Wam, że gdyby nie ciągłe problemy z kasą, to żyłabym sobie beztrosko, a tak to ciągle spędza mi to sen z powiek :-( Jeszcze musimy się jakoś do końca stycznia przemęczyć, później powinno być troszkę lepiej.

reklama
Witam!
Mnie znowu jakaś grzybica dopadła a miesiąc już mialam spokój, na szczęście dziś wizyta:-( Chyba za dużo słodyczy jadłam ostatnio a grzybki to lubią...
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny macie powybierane szpitale itp. ja nawet nie wiem czy trzeba mieć wybrane czy coś się zamawia itp. u mnie w Kartuzach jest jeden szpital i to prawdziwa masakra tu na pewno nie będę rodzic , nie wiem jak się do tego zabrać.
Z kasą też krucho ni i cały czas do pracy chodzę, boli nie strasznie pod żebrami z lewej strony to normalne

adi- nie ma rejonizacji w przypadku szpitali, możesz iść rodzić gdzie chcesz i muszą Cię przyjąć- o ile będzie miejsce nie trzeba nic rezerwować:-) Chyba lepiej iść do takiego który się zna- przez szkołę rodzenia, albo do tego w którym pracuje lekarz prowadzący ciążę. Można też popytać o opinie o szpitalach w okolicy i np opłacić sobie położną w wybranym szpitalu tyle że to spory wydatek u nas ok 500 zł a słyszłam że i 1500 trzeba zapłacić.

Już po pobraniu krwi.Na szczęście u siebie w pracy byłam i tam moja koleżanka robi to bezboleśnie.Stwierdziła także po kolorze krwi -jaśniutka -że wyjdzie pewnie mało hemoglobiny u mnie.Poczekam na wyniki i się zobaczy.

Nic mi się już nie chcę a miałam iśc do C H po prezenty.

Zimno ...aż się nie chce z domu wychodzić.

Pozdrawiam

hello dziewczynki,

co tak cichutko sie zrobilo???...zasypalo was???...bo mnie juz prawie:szok:

zaraz bede musiala zadzwonic do szkoly i sie zapytac czy dzieciaki skoncza szybciej lekcje,bo szykuje sie burza sniegowa:szok: ...boje sie ...boje:eek:

ja też miałam dziwne sny- między innymi śniło mi się, że...krowa na mnie nasikała :szok:
ja dzisiaj wysyłam M. po choinkę, mam nadzieję, że wybierze ładną ;-)

lenka nie jesteś jedyna, która się ciągle zamartwia, uwierz mi

Witam wszystkich cieplutko w ten mroźny dzionek:-)
mitaginka - jakoś tak wyszło ale podobno lepiej późno niż wcale:-D
alexandra_73 - fordon

Właśnie wróciłam z krzywej cukrowej - coś okropnego w moim przypadku nawet cytryna nie pomogła. Dziś jak nigdy były same kobiety w ciąży i wszystkie na krzywą, jeszcze musiałam zrobic znowu przeciwciała bo niestety z mężem mamy konflikt:-(więc trochę się w tym laboratorium nasiedziałam. Kolejną wizytę mam 21 grudnia więc jeszcze przed samymi świętami zobaczę moją kruszynkę:happy2: mąż pewnie znowu będzie molestował lekarza żeby kolejny raz potwierdził płec bo biedny jakos nie może uwierzyc, że to bedzie dziewczynka a ja muszę zmolestowac:-) lekarza o zaświadczenie do szkoły rodzenia bo po świętach mam zamiar zaczac chodzic:tak:

reklama
Mitaginko kobietko rozbawiłaś mnie swoim snem przeokrutnie.Wiem że w śnie tak jak i w realu zresztą sikająca krowa nie jest czymś przyjemnym ,cieszę się że to tylko sen.:-D

Zafunduje sobie krótką drzemkę :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry