Ale Wy wcześnie wstajecie :-) Ja obudziłam się godzinę temu, bo śniło mi się, że złamałam przepisy na rowerze i policja mnie goniła
Najśmieszniejsze jest to, że ostatnio jechałam rowerem jakieś 3,4 lata temu ;-) Dziwne mam sny w ciąży ;-)
Marma ja dzisiaj też idę do fryzjera. Zapisałam się już dawno, więc muszę, ale ogólnie to dzisiaj nic mi się nie chce. MAlutka w nocy mnie kopała i pierwszy raz się zdarzyło, żeby te kopniaki były mało przyjemne. Nie wiem jaki cel sobie upatrzyła, ale miło nie było. No ale grunt, że jest bardzo aktywna. Przynajmniej o to martwić się nie muszę. Powiem Wam, że gdyby nie ciągłe problemy z kasą, to żyłabym sobie beztrosko, a tak to ciągle spędza mi to sen z powiek :-( Jeszcze musimy się jakoś do końca stycznia przemęczyć, później powinno być troszkę lepiej.
Najśmieszniejsze jest to, że ostatnio jechałam rowerem jakieś 3,4 lata temu ;-) Dziwne mam sny w ciąży ;-)Marma ja dzisiaj też idę do fryzjera. Zapisałam się już dawno, więc muszę, ale ogólnie to dzisiaj nic mi się nie chce. MAlutka w nocy mnie kopała i pierwszy raz się zdarzyło, żeby te kopniaki były mało przyjemne. Nie wiem jaki cel sobie upatrzyła, ale miło nie było. No ale grunt, że jest bardzo aktywna. Przynajmniej o to martwić się nie muszę. Powiem Wam, że gdyby nie ciągłe problemy z kasą, to żyłabym sobie beztrosko, a tak to ciągle spędza mi to sen z powiek :-( Jeszcze musimy się jakoś do końca stycznia przemęczyć, później powinno być troszkę lepiej.

mąż pewnie znowu będzie molestował lekarza żeby kolejny raz potwierdził płec bo biedny jakos nie może uwierzyc, że to bedzie dziewczynka a ja muszę zmolestowac:-) lekarza o zaświadczenie do szkoły rodzenia bo po świętach mam zamiar zaczac chodzic