reklama

Kwiecień 2011

witamy
u mnie też dziś zwykły nudny dzień. M w pracy a ja z córą w domu cały dzień same. po pierwsze bo zasmarkana jeszcze to ani my ani nikt do nas nie przyjdzie, po drugie naprawa samochodu M się przedłuża i znowu zakosił mój do pracy.
a dzień zaczął się od wymiotów więc będzie ciekawie :/

reklama
Cucumber to może męża bym do Ciebie podesłała na małą terapię pt. "oswajam się z ciążą żony":-D
Myślę, że taką terapię to mój mąż by mu mógł zrobić ;) Jest mistrzem w znoszeniu moich humorów i płaczów :P Czasem mu naprawdę współczuję, że musi się ze mną męczyć. Ale jest cierpliwy i potem na drugi dzień razem śmiejemy się z powodów mojego płaczu. Ja myślę, że dla niego ciąża to przygoda, nawet kiedyś dorwał się do "Ciężarówką przez 9 miesięcy" i troszkę czytał :D

Dzisiaj póki co nic mi nie twardnieje. Mała kopie jak szalona, często jak z kimś rozmawiam albo jak gadam przez telefon :) Dziś zamierzam się bardziej oszczędzać i na siedząco kroić sałatki, więc nie ciężka praca.

Witam Was w mroźny sobotni poranek, chyba zaczyna słoneczko wychodzić więc może nie będzie tak źle :-)
My dzisiaj jedziemy do znajomych do Raciborza z zaległym prezentem mikołajowym i po drodze do Ikei w Katowicach, więc Mitaginko wpadniemy na kawę i ciasteczko ;-)
wrócimy dopiero wieczorem więc pewnie niewiele dzisiaj napiszę :zawstydzona/y:
Miłego dzionka Wam życzę i mało smuteczków, postukajcie przez brzuszki z maluszkami i humor Wam się poprawi, Ja tak codziennie się bawię z Adriankiem, Ja stukam on odstukuje od środka albo na odwrót :tak: super zabawa :-)

witajcie

chyba faktycznie skończy się na dwóch lekarzach, nowemu najwyżej nic o gince "starej" nie powiem;-) trudno wizyty pewnie co 2 tyg. ale za to częściej małego zobaczę.

byłam wczoraj wreszcie na małych zakupach w sumie 2 odkąd wiem że jestem w ciąży:tak: no i parę ciuszków dla małego kupiłam. Bałam się trochę bo chociaż od dwóch miesięcy mam l4 "chodzące" to nawet w domu mało chodzę. Na szczęście noc minęła spokojnie:-) ale powtórka to pewnie dopiero styczeń/luty jak będziemy resztę wyprawki kompletować:-)
miłej sobotki dziewczyny

Ja na siedząco nic nie potrafię zrobić w kuchni, nawet ziemniaków obrać ;-) Tak już się nauczyłam i jak mam dużo pracy w kuchni, to później zdycham. Kurczę, wiecie, że jeszcze zasnęłam i dopiero się obudziłam?! Więc spałam prawie 12 godz, ale czuję się gorzej, niż o 6 rano, bo nic mi się nie chce, a akurat w domu jest rozgardiasz od wczoraj i wszystko na wierzchu. Muszę się zaraz za to zabrać, bo mąż dzisiaj wcześniej z pracy wraca, a jak wróci to chcę z nim trochę czasu spędzić :-)

Hej dziewczynk

Melduje sie z ziemii ojczystej. Nie nadrobilam bo czsu brak, wpadlam tylko looknac co u was:):) Ja sie rozchorowalam i sie mecze, w pn usg wiec wpadne zdac relacje. Trzymajcie sie

Dzień dobry w tym snieżnym dniu.
Sypie i sypie i boje się że znowu za sypie ulice i nie bede się mogła z domu ruszyć.C nie pozwala mi jeżdzić jak drogi są zaśnieżone.Może do 17 mnastej przestanie.

Własnie zamarynowałam mięska ,poleżą sobie kilka dni a potem do piekarnika:tak:

Małe fiakało więc sie nie zamartwiam.Teraz pewnie sobie śpi:-D:cool2:

Mitaginko kochana oj Ty się masz z tym leżeniem.Szkoda że nie można Cię zastąpic .

Uciekam dalej coś robić .Buziaki

Witam. ja tylko na chwilke bo w garach siedzę- znajomi mają wpaść wieczorem. Robię mają popisową zupkę kurczakowo-mandarynkową. A później za sałatkę się zabieram. Miłego dnia życzę.

reklama
;-)dzień dobry:-)
u mnie jest -10 więc nawet nie wychodze z domu,nienawidze zimna,:-D
czuje się już lepiej a nawet duuuużo lepiej
niewytrzymałam i zrobiłam sobie kolorek na główce b.ładnie wyszedł i jakoś mam taki dobry humorek od rana,popołudniu przyjeżdza siostra obciąć mi włoski(dobrze mieć siostre fryzjerke:)) to już totalnie w euforii będe:-)posprzątalam mieszkanko ,w kuchni porobione,dziecko zadowolone,ach ja mam naprawde dobry dzień co ostatnio rzadko się zdarza,zaraz jeszcze się wykąpie i umaluje w końcu coś dla siebie:)
nie mogę się doczekać poniedziałku!!!!!!!!!!!!mam przeczucie że na usg zobacze dziewczynke:-Dno ale zobaczymy

pozdrawiam was wszystkie:-)

mitaginko odpoczywaj puki możesz bo póżniej przy maluszku sobie tak nie poleżysz beztrosko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry