Witajcie,
Mam koszmarną noc za sobą, Oliwka się tak dusiła w nocy, nic nie pomagało, ani clarityne ani diphergan. Koszmar jakiś. Rano próbowałam odespać, ale nie za bardzo wyszło:-(Jestem załamana bo ona co drugi tydzień jest chora, czeka nas wycięcie migdałów, ale nie wiadomo jak to będzie bo kolejka straszna, chyba w końcu zrobimy prywatnie.ech :-(
Mam 4 godzinę jazd za sobą, idzie chyba nieźle, myślałam że będzie gorzej. Najgorsze te potworne dziury na drogach, tak by było super.Ale jestem strasznie nakręcona na to prawko więc mam nadzieje że już niedługo będę śmigać po drogach.5kkl4jkgjjkg4vtgh2
anawoj dzięki za odpowiedź dotyczącą Puławskiej. Mąż jechał na rozmowę tam, i nie wiedział czy autem czy pkp. W końcu wybrał się samochodem.
aenye dobrze że wszystko ok z maluszkiem, faktycznie lepiej sprawdzić niż się zamartwiać.
alexandra może ciasta do Poznania wyślesz?? z chęcią bym sobie zjadła:-)
W Poznaniu w szpitalu ciuszki dla maluszka dają, pampersy kosmetyczki, podpaski też są dostępne bez ograniczeń.
Ja sobie obliczyłam że w marcu będę miała donoszoną ciąże.szok że to tak szybko mija