Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...a ja wcinam resztki sałatki, którą zrobił Qlf
(gotowane piersi kurczacze, ananas, kukurydza + majonez) ja jeszcze bym dodała orzechy włoskie, z żółtym serem też się nieźle komponuje
kolejny raz zapytam, czy ktoś wie co z AguHanką?
Amberką, Niusiąagusią...?
Margola- ja mam podobnie z bilogicznym bo ojcem go nazwac nie moge wiec wiem o czym piszesz. ok zmiana tematu
moze lasagne?? albo chili con carne? Meriderka kiedys dawala pyszny przepis na zupe kurczakowo-mandarynkowa. Albo po prostu jakis Polski objad? z takiego to moi by sie nabardziej ucieszyli.
...a ja wcinam resztki sałatki, którą zrobił Qlf
(gotowane piersi kurczacze, ananas, kukurydza + majonez) ja jeszcze bym dodała orzechy włoskie, z żółtym serem też się nieźle komponuje
aha zapomniałabym o ryżu
kolejny raz zapytam, czy ktoś wie co z AguHanką?
Amberką, Niusiąagusią...?
a propos jedzenia- jak śniło mi się, że zaraz się zawali ten wieżowiec i muszę uciekać, to pamiętam, że zanim wybiegłam, to jeszcze pączka na drogę chwyciłam
zresztą często śni mi się, że jem coś słodkiego![]()
Od czasu do czasu mnie taki dopada, że nawet jak się nie ruszam to boli. A jak na leżąco się przekręcam z boku na bok to zawsze czuję ból w pachwinach. Więzadła, na które nie ma rady podobno.Babeczki, czy Wy też Odczuwacie taki paskudny ból w pachwinach?
Ja to prawie chodzić nie mogę