reklama

Kwiecień 2011

Witam!
Mnie boli ale raczej nie w pachwinach tylko w kroku, jakiś ciężar czuję, nacisk na pochwe od wewnątrz, nawet nie wiem jak to nazwać.... najgorzej było w weekend, nasila się prz chodzeniu i staniu no i mam bóle krzyżowe straszne. Czy któraś z Was tak miała lub ma?? W czwartek ide do lekarza ale do tego czasu nie mam pojęcia co to jest. Dziecko raczej nie naciska bo jeszcze fika i nie jest ułożone główką do dołu, jeszcze za wcześnie więc nie wiem co to jest:confused:

o o ja tez to mam. w kroku i z krzyżem. tyle że w kroku to ja czuje jeszcze jakbym miala siniaka.. lewa półkula krocza bardziej i wczoraj przy goleniu zauważyłam że po tej lewej stronie, na lewej wardze mam ciąg zgrubień, jakby żylak?! boli to troche i warga jest spuchnięta. może to dziwna proźba magdalen ale jak masz podobny ból to proszę zmacaj się w kroczu i powiedz czy masz cos takiego..​

reklama
o o ja tez to mam. w kroku i z krzyżem. tyle że w kroku to ja czuje jeszcze jakbym miala siniaka.. lewa półkula krocza bardziej i wczoraj przy goleniu zauważyłam że po tej lewej stronie, na lewej wardze mam ciąg zgrubień, jakby żylak?! boli to troche i warga jest spuchnięta. może to dziwna proźkba magdalen ale jak masz podobny ból to proszę zmacaj się w kroczu i powiedz czy masz cos takiego..
No ja właśnie nie, na zewnątrz nic nie mam, tylko w środku, w pochwie gdzieś tam głębiej, najgorzej jak chodze. Widze, że Wy macie podobnie. Do czwartku jakoś dożyję, zobaczę co mi lekarz powie to dam znać co to jest.

kurcze, a mi nie dość że na udzie wyszedł żylak to jeszcze tam jakieś coś sie zaczyna robić.
wróciliśmy z M z zakupów i właśnie juz krocze i krzyz boli.. trza poleżeć :)

a ja mam pytanie do tych z Was, które brały lub biorą luteinę dopochwową- czy po aplikacji też macie/miałyście takie wrażenie jakby lekkiego pieczenia? Ja biorę lutkę od soboty (stanowi dodatek do duphastonu ;) i po aplikacji mam takie dziwne wrażenie- nie jest to silne, ale dziwne :P

reklama
Ja też podczytuję :-) Z tego co się zorientowałam, to książka chyba naprawdę jest godna polecenia :-) A na forum dzisiaj nie piszę, bo chyba jakaś deprecha mnie dopadła i nie chcę Was zanudzać. Nic mi się nie chce, a w ogóle dziś dopiero wtorek, do weekendu daleko, a ja z perspektywą samotnego siedzenia aż do niedzieli rano :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry