Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmmm, niby moja mała ułożona jest pośladkowo, ale od kilku dni najbardziej czuję ją w okolicy pępka...czyżby się przekręciła? czy po prostu łapkami uderza? ale żeby aż tak mocno? bo kopniaczki to rozumiem...
Ja sama jestem z kwietnia, ale wolałabym jednak, żeby synuś urodził się w inny dzień niż moje urodzinyW sumie to nie mam żadnych życzeń, oby nie w niedzielę
mitaginka - wszystko jest możliwe, i to że rączkami jak i to że się obróciła![]()
Dziękicucumber ja myślę, że Twojemu mężowi łatwiej skupić się na pracy w...pracy, niż w domu i przyznam, że mam tak samo. Nie umiałabym np. pracować w domu, jak miałabym własną firmę, to już wolałabym np. wynająć jakieś pomieszczenie i tam wychodzić, aby zrobić, co mam zrobićnie bierz tego do siebie i przestań sobie wkręcać jakieś okropne rzeczy
![]()
tak samo przeczytałamMitaginka- przeczytalam piwo ze spirytusem i mnie zatkalo![]()
Ewa jest przecież piwko bez alkoholowemój M mi kupił ostatnio ale że ja piwa nie lubie to stoi i nabiera mocy
wole winko albo najnormalniejszego w świecie drinka- wódka z colą
![]()
albo dżin z tonikiem![]()
ja lubie większość alkoholi, piwo wino słodkie i półsł., drinki, rum tylko jeszcze tych mocnych nie próbowałam typu whisky itp., a bezalkoholowe jest bleeeee
finlandią żurawinową też bym nie pogardziła
albo whisky![]()
albo martini ze spritemnie mylić spirytem
![]()