reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
ale moja ciąża jest niezniszczalna i nic na nią nie działa nawet akcja porodowa wygasa hehehre

hahaha :-D 'niezniszczalna' ciaza, alez to zabawne! :-D:-D:-D:-D:-D
Wariujecie dziolchy!! ;-)

Normalnie jak film te wszystkie posty szok, nie wierzę!!!!
Morgaine wkręcasz?

Dziewczyny, co Was napadlo dzisiaj? Taki wysyp! Dzieciaczki poczuly, ze to juz kwiecien i juz wychodzic chca! ;-) Coraz wiecej mamusiek! :-)
cocosova, morgaine 3majcie sie, cokolwiek sie dzieje! Dacie rade! :-)

Ale fajnie.... Az mi sie gabka cieszy na Was! :-)

Anawoj jechała do szpitala 100 km to Ty 90 dojedziesz spokojnie :)

a pewnie:tak: szczególnie na planowane cc:-)

(pandora ja mysle, ze pani wie, o czym ja mówie :)))

ta i dodzwoniłam się za pierwszym razem:-D

a wiecie co.... też zrobie gofry :tak:

jak z bitą śmietaną to się wpraszam:-D

Dziewczyny chyba mi wody odeszły.....
Qrde.

powodzenia i kciuki za Ciebie i króla:tak:

edit: Morgi- uwierze jak zobacze zdjęcie małej:-D

Ostatnia edycja:
dobra lasencje.
nie byłabym sobą jakbym tego nie zrobiła w prima aprilis!!!
przepraszam:-) wybaczycie mi prafda :-)

niestety nie rodzę.
mitaginka dlaczego nie zadzwoniłaś?? :-D

p.s. wkręciłam dzisiaj męża i kumpelę :-D dali się nabrać:-D

A ja dzis spanikowalam i tez pojechalam do swojego lekarza zrobic wymaz, o ktorym pisze beatka... Glupota by bylo przez swoja, czy czyjas niewiedze, badz niechec, Malej zrobic krzywde, albo narazic na jakies infekcje... Teraz czekam na wynik. I ciesze sie, ze pojechalam!

reklama
Do góry