reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

kozica, my mamy 26 tygodni. Ale nie chodzilo mi, ze mam gorzej, bo mniej czy cos, tylko, ze juz tyle wykorzystalam, a Malej na oczy nie widzialam, bo Ona ciagle w brzuchu :-)

jankesowa mi tez sie wydaje, ze moja juz jest ogromna! Przez cala ciaze lekarze gadali, ze taka mala bedzie, a ja mam wrecz inne wrazenie! Brzuchol mam taki napiety, ze szok. No i tego wywolywania sie masakrycznie boje...

reklama
Jankesowa, a może dziś urodzisz? w terminie dokładnie!!!!:-) życzę Ci tego z całego serca!

mi lekarz wytłumaczył że zawsze najbardziej trzeba sie trzymać terminu s OM, albo z pierwszego usg., u mnie akurat ciagle wychodził 20kwietnia, takze termin dosć wiarygodny, ale jak byłam tydzień temu, no ...już ponad tydzień to powiedział ze z pewnoscia wczesniej bo juz miałam rozwarcie ok 2cm....i tak sie tym podnieciłam i nastawiłam ze z każdym kolejnym dzień jakaś taka sie robie rozczarowana

Ja mam na 22:-) ale 2 tygodnie temu też mi tak lekarz powiedział, też miałam 2 cm, a dziś mam ostatnią mam nadzieję wizytę, to zobaczymy;-)

Ale jaja, chyba mi czop odchodzi! W cholere tego! Fuj! No i znalazl czas - w trakcie jedzenia sniadania! bleeee
Szkoda tylko, ze jeszcze to nic nie znaczy... Ale zawsze to jakis postep :-) :tak:
Cala sie telipie z wrazenia :szok: :-)

Hej to w PL chyba nie można być od 2 miesięcy na macierzyńkiem nie rodząc. Po 2 tygodniach chyba wywołują jak nie urodzisz...tak mi się wydaje. No ja też się tym już martwię bo termin w sobotę a my w dwupaku nadal.

Dziewczyny ja juz nawet nie mam kurtki :( nie moge sie juz zapiac w moja :-( a tu jak na zlosc zimno :( ide poszukac jakiejs meza i w droge z psem moze po biegam hahaha

magdalen obys miala racje.... oby chociaz do 19...

Hej to w PL chyba nie można być od 2 miesięcy na macierzyńkiem nie rodząc. Po 2 tygodniach chyba wywołują jak nie urodzisz...tak mi się wydaje. No ja też się tym już martwię bo termin w sobotę a my w dwupaku nadal.
nie wiem pewnie nie mozna :-) u nas mozna na 11tyg przed data porodu ale nie mozna na zwolnieniu lekarskim wtedy
dranissimo ja cos czuje ze Tobie po tym wczorajszym masazu szyjki cos sie wykreci z tym porodem ;-)
jankesowa ja przeczytalam "ide poszukac jakiegos meza i sie zastanawiam co Ty piszesz :-D

reklama
Dziewczyny ja juz nawet nie mam kurtki :( nie moge sie juz zapiac w moja :-( a tu jak na zlosc zimno :( ide poszukac jakiejs meza i w droge z psem moze po biegam hahaha

magdalen obys miala racje.... oby chociaz do 19...

jankesowa - a kto powiedział ze ja sie jakąś kurtke zapinam, :-D już dawno nie na szczęście WIOSNA i można spoko w rozpiętej chodzić tylko jakąś chuste zapodaje pod szyje

dranissimo - mi po wizycie u gina odszedł czop chyba po 3 dniach, ale u mnie to jak widać nic nie znaczyło, ale u ciebie moze być zupełnie innaczej, tego Ci życze, podobno przed samym porodem to taki bardziej podbarwiony krwią, a u mnie to był zwyczajny-mleczny hehe

Do góry