reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

no przeniesli nas już:-)
nati_k ja też robię tak jak magdalen witaminy na łyżeczce z moim mlekiem:tak:

Co do męża to mój ostatnio nic mi nie pomaga:angry: normalnie mam ochotę go z domu wyrzucić czasami:dry: ale czy kurcze do facetów trzeba mówić wszystko co i jak? nie potrafią się sami domyśleć?:baffled:

Ja dzisiaj w szoku jestem bo moja spi od 20,30 :tak: a ostatnio wieczorami zasypiała dopiero ok 22 od 20 co wkładałam do łóżeczka to po chwili płacz a dzisiaj ok jest:-)
A może to na zmianę pogody jak któraś pisała:-D bo cały dzień nawet fajnie śpi..

Cucumber może tak być po szczepieniu My mamy 19-tego Ja już panikuje jak mi się przypomni chociaż Zosia nawet dobrze to znosiła szczepienia

reklama
Witam sobotnio i słonecznie :)

wczoraj ponad pół dnia nie miałam prądu no i przez to net mi nie działał, nie zdążyłam poodpisywać a dziś uż nie pamiętam co i komu...

Asiunia zobaczysz, że bedzie dobrze i Maduś szybko będzie zdrowiutki :) głowa do góry

Morgaine wiesz dobrze, że to tylko przejściowo, hormony buzują i tyle, niedługo wszystko się uspokoi i będziecie się znowu super dogadywać :)

dzisiaj ciężki dzień mnie czeka, imieniny teścia, spęd rodzinny.... znowu mnie szlag trafi :wściekła/y: mąż zapowiedział, że o 19 wychodzimy bo kąpiemy małego a teściowa pyta czy nie możemy później... nie i już, nie będę małemu burzyła rytmu dnia, on po kąpieli się wycisza i sam ładnie zasypia a my mamy czas dla siebie, nie będę tego psuła... ale ona i tak nie rozumie...

eywa my juz 68 z tydzien nosimy no ale ja mam wielkoluda :-D

Moj synek dzis dal mamie pospac zasnal o 23 i spal do 3.40 :szok: w szoku bylam i sprawzalm czy dycha bo to nie w jego stylu. zas 5.20 i 7 pobudka no i o dziwo nie bylo wczoraj koncertu wieczornego ftu ftu byle bym nie zapeszyla.:happy:

A faceci to ja sama nie wiem czuje sie jakbym z bratem mieszkala a nie mezem...:eek: serio on mnie jak siostretraktuje a nie zone:no::-(

jankesowa mój wręcz przeciwnie. gdyby mógł to by mnie schrupał:-D

przeniesli nas kobietki :-) hihi
a zastanawiałam się kiedy to nastąpi

czy shannonka urodziła? pewnie tak, tylko znaku życia nie daje...

mary jak mojemu mówię co ma robić to się wkurza że jestem dyktator. jak widzisz i tak źle i tak niedobrze, bo jak mu nie poweim to sama muszę zrobić albo zrobi źle :confused: :angry: ale ja facetów nie staram się już zrozumieć, no bo to za prosta konstrukcja jest;-) mój skomplikowany mózg tego nie pojmuje :-D

eywa my juz 68 z tydzien nosimy no ale ja mam wielkoluda :-D
matko my jeszcze w 56 wchodzimy ale juz zacyznam 62 ubierac..
ooo pospala 10 min w lozeczku:-D czas spadac bo jeczy:)

a co do mnie i małża to jest ok na razie....bo duzo pracuje hahahahahh

witam
znowu sliczna pogoda :-)
maz pojechal ze swoja mama na rynek po warzywa i owoce i pewnie mamuska wejdzie wiec czas niedlugo na spacerek- przeciesz rytmu dziecka nie bede zaburzac a Asiunia nie wie ze chodzi kolo 12 na spacer a nie 11 :-D
jak przez 2 dni nie bylo kupki tak rano nie nadazalam podkladac nowej pod pupe-zuzylysmy 5 pieluch

matko nic tu sie nie dzieje:) a pamietam taki weekend co 20 postow przez dzien bylo:)
no i posty 24/dobe bo spac sie nie dalo:-D a teraz...piekna pogoda to pewnie z dzieciaczkami jestescie i malzami...

moja spi na tarasie a ja siedze obok z lapkiem:) starszak u sasiada, mlody spi i zaraz sie obudzi pewnie...
M pojechal na pogrzeb...a mielismy dzisiaj isc na slub i potem na obiad i torta:( ja stwierdzilam ze z moja gromadką wolę zostac w domu niz na pogrzeb isc...

taaa, a teraz jedna strona na pare dni:-D

moje oba dzieciątka nadal śpią. znając życie obudzą się dwa na raz i będę miała jazdę...a teraz cisza przed burzą .... :confused:

ja to normalnie boję się mojego Nikosia ahhahahha czasem jest super grzeczny, a czasem nie dam rady nad nim zapanować....no zobaczymy, może piaskownica nad nim zapanuje:-D

reklama
ludzie moj aniolek wkroczyl na ciemna strone mocy i nie chce w dzien spac sam tylkona raczkach.:no:

wlasnie go ziuziam a druga reka pisze...

nie wiem co mu sie stalo. od paru dni padam na pysk bo tego wciaz zadowalac a i starszy sie domaga i chata do ogarniecia i obiad... :crazy:

dobrze ze tak malo piszecie bo przynajmniej jestem w satnie nadrobic jak mnie dzien lub 2 nie ma ;-)

u mnie z malzem tez ciut lepiej. morgaine chyba masz racje teraz jestesmy matkami przedewszystkim a oni stali sie zbednym meblem z lekka niezauwazanym :tak: coz chyba czesciej moj "mebel" musze "odkurzac" i dostrzegac :-D

Do góry