reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama

aneczkaaa, zaraz wysle Ci przepisy... i tak sobie pomyslalam, moze ja wkleje te przepisy do dzialu z jedzonkiem, albo jakis nowy dzial otworze z przepisami, czy jak??? Pewnie niejedna mama chcialaby cos sama swojemu dzidzikowi przygotwac, tylko nie wie np jak... hmm? Jak myslicie? Trzeba sie dzielic wiedza ;-)

A co do tej rany po cc to ja mma tak samo jak piszesz... Mam nadzieje, ze to minie!

moje dziecię się obudziło, zjadło i koniec spania :szok:, śmiechy, chichy, śpiewy, wygłupy, tylko nie spanie. Tego jeszcze nie było :confused:. No cóż, co rusz cos nowego :eek:. Wyłączam się. Kolorowych kwieciste :*******

Aga -wielkie dzięki za przepisy; nie wpadłabym na to żeby miksować i mieszać warzywka z kleikiem..

nati - zakupiłam sobie kleik kukurydziany i nie wiem w jakich proporcjach mieszałaś je z odciągniętym mlekiem?? tak jak według przepisu tylko mm zastąpić swoim mlekiem??

noc tragedia.. nie wiem ile razy wstałam ale mniemam że min. 20. jęczenie non stop.. nie zdążyłam zasnąć a już wstawać musiałam.. może to jej system komunikowania się?? bo ani dziąsła nie bolały (smarowałam) ani głodna nie była tylko pojęczała.. dostaje sok ze śliwki więc wypróżniona.. a może to od rozszerzania diety?? nie mama pojęcia.. nie wyobrażam sobie takiej nocki – a zęby przed nami – a rano pobudka i do pracy. Pogoda u mnie też nieciekawa ale nie pada. Na spacer zaryzykuję wyjście przynajmniej zakupy zrobię

mlody poszedł wczoraj spać o 19:30 i jak pisałam padł od razu, obudził się o 23:30 zjadł i poszedł spć, obudził się o 1 wzięłam go do siebie i spał do 4 a potem do 7 , potem jeszcze do 8 dokimalismy i po spaniu, spróbuję jeszcze dzisiaj tego kleiku jak nic nie pośpi dłużej to nie daję, bo dla samego zasypiania to szkoda go tuczyć...

Dranissimo fajne przepisy :) dzięki :)

prasowanie czeka więc uciekam :)

reklama
Dziendoberek :)

My juz po badaniu krwi, mój dzielny rycerzyk nawet nie pisnął. Oczywiście była zadyma w poczekalni bo pielęgniarka wpuściła najpierw nas z dzieciaczkami (była oprócz mnie jeszcze jedna dziewczyna z dzidzią), a baby, które były przed nai dym!!! baby, nie faceci - conajmniej jakby nigdy dzieci małych nie miały, a przychodnia pełna chorych ludzi, więc lepiej sobie nie wyobrażać ilości latających i zarażających drobinek :baffled:.
Wczoraj po pół godzinnym gadaniu Tymko znowu usnął i tak do 3:50, a później o 6:00 się obudził, zjadł, przykimał do siódmej i wstawaliśmy bo na badanko trzeba było jechać. No więc w odróżnieniu od ostatnich nieciekawych nocy ta była świetna :-)

Do góry