reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam,
u nas słoneczko świeci i pada ciągle śnieg :-D. Córcia odkąd wstała dopomina się iść na sanki a mnie podobnie jak niektóre z was chyba coś rozkłada i w dodatku mam strasznie niskie ciśnienie (90 na 60) :( i jak na razie leże sobie na łóżku a dziadek naprawia sanki Dorotce.

I ja pozdrawiam z łóżka i Wam życzę udanej zimowej soboty :-D
Ja czekam na M bo dziś z delegacji wraca.:tak:

Korzystajcie ile możecie z pogody i siły, a te które jak ja nie moga to cóż...łącze się w bólu i 3mamy się dalej w pozycji leżącej ;-)

P.s. Zostało mi 80 dni do porodu!!! :)

Czesc wam szukam od samego rana w internecie listy rzeczy potrzebnych do porodu do szpitala ...i nie moge znalezc a polozna mowila ze jest na stronie szpitala w knurowie a ja szukam i nic...

pozatym pare dni teu znalazłam meble do pokojumalej "za darmo" tak sie cieszyłam bo nie przelewa nam sie i co patrze wczopraj mebli niema.aaaaaaaaaaaa
potem patrze na ogloszenie lozeczka tez było "za darmo" i co tez juz go niema...

wiec za telefon i dzwonie do kolesia co mi rezewował komode z wanienka powiedzialam ze dzisiaj bedziemy bo jeszcze ta komoda mi przepadnie.

Mały cos mało dzisiaj buszuje, mnie kaszel jakis dziwny złapał i katar ale ogólnie czuje sie ok, własnie ratuje sie kawką...potem jedziemy na obiadek i po komode :)

czesc dziewczyny!!! my wlasnie po znanej i malo lubianej grypie zoladkowej.. ktora nas przyatakowala..:(( jeszcze dosc niedobrze sie czuje... ale niestety trzeba dojsc do siebie..
pozatym wszystko okej:) dzidzius w brzuszku bryka tak ze az boli..:)

aisakno bo jak jest cos zadarmo czy za bardzo niska cene to ludzie to kupuja w pierwszych minutach po pojawieniu sie ogloszenia...:P trzeba sie spieszyc i zagladac co chwile

phelania zazdroszcze tego sniegu wypadu na sanki..! u nas tak cieplo bez sniegu..synek nawet nie wie co to jazda na sankach:D! moze za rok spadnie snieg??..oby
!

anila
zdrowka dla ciebie!!!

alex2zdrowie przedewszystkim!!! zdrowka dla ciebie !!:))

nef widocznie twoj M przemyslal sprawe i ten domek mu sie odwidzial..:)

kasiek23
oby cisnienie sie unormowalo!:)

Ella
juz 80 dni!!gratuluje! szybko zleci.. jestesmy na tym samym etapie ciazy wiec i mi zostalo 80 dni:D hehe

madan zdrowka, zdrowka duzo zdrowka dla ciebie!

tiramisu ja mam wystajacy pepek:) i mam bardzo gleboko schowany przed ciaza.takze to chyba nie od tego zalezy a od ulozenia dziecka,macicy itp...

mój pępek się spłyca ale wciąż jest...

rozłożyło mnie na amen... a we wtorek miałam szkolenie prowadzić... zła jestem... ale podnosi mi się temperatura i czuję się coraz gorzej... do tego od kaszlu brzuch się napina i pobolewa... wrrr....

za to moi panowie staneli na wysokości zadania i zrobili pyszny obiad który w siebie wmusiłam...

u nas śnieg wciąż prószy-pięknie jest za oknem... chłopaki idą na sanki jutro a ja nie mogę :no:

chyba pozostaje mi tylko życzyć wszsytkim dużo zdrowia! :-D

reklama
ja tez sie zle czuje ciagle... zrobilam lekki obiad ale praktycznie nic nie tknelam...:( jedynie te chlebki chrupiace z ziaren mi podchodza ..:popelnilam blad i zjadlam snikersa..cholera to nie byl dobry pomysl:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry